Лечебната отвара за здраво сърце на проф. Чирков

2

Най-известният български кардиохирург показа отношение към алтернативната медицина и зарадва почитателите на здравословния начин на живот с микс от билки. Комбинацията от добре познати растения на проф. Александър Чирков помага за цялостната отлична кондиция на тялото и за здраво сърце. Лесно е приготвянето на чай от тези три разпространени и у нас билки. Ако не сте привърженици на събирането им в природата, може да си ги купите от всяка билкова аптека под формата на пакетиран чай или плик със суха маса.

Чудотворната отвара подобрява кръвообращението, сваля завинаги лошия холестерол, а високото кръвно остава в историята. Нужни са Ви единствено по 50 грама бял равнец, листа от глог, маточина или мента. Смесете ги, след което с 300 мл попарете една супена лъжица от лечебния микс. Оставете чая да се запари, прецедете го и пийте от отварата три пъти дневно по 100 мл.

Правете си от този чай всеки ден прясна доза в продължение поне на 30 дни, за да има пълен ефект. Почивайте един месец и така повтаряйте профилактиката в продължение на поне половин година. След 6 месеца отидете на лекар, за да бъде регистрирано подобрението от медицинската апаратура, съветва проф. Чирков.

И още от съветите на проф. Александър Чирков. Прочутият кардиохирург твърди, че няма нищо, което да уврежда сърдечния мускул така, както цигарите. Ето защо, лекарят отправя апел към пушачите час по-скоро да спрат с вредния навик. Самият тютюнев дим може така да втвърди кръвоносните съдове, че да ги направи напълно нефункционални.

Когато беше мой гост в предаването „Дневен ред“, професорът сподели, че е наследил от своята прабаба влечението към лекарската професия. Неговата роднина била лекуващ лекар на цялата фамилия на руския класик Лев Толстой, авторът на „Война и мир“. Като дете проф. Чирков се увличал по точни науки като физиката, но по-късно разбрал, че доста по-интересна му е биологията, тай като именно тя може да помогне за по-добрия живот на хората. Александър Чирков е завършил в България, а специализацията си е получил в Германия, където приел за свое верую немската философия. И в момента професорът работи и живее в южния германски град Фрайбург със съпругата си.

Още ценни съвети и от доказани лечители може да прочетете в статиите:

проф. Иван Павлов Неумивакин, рак, диабет, множествена склероза, ПаркинсонРак, диабет, Множествена склероза и хипертония не съществуват, твърди проф. Иван Неумивакин

Галина Шаталова, лечебна смес, копър, валериан, мед, шлака на артериитеБилкова отвара, завещана от д-р Шаталова пречиства кръвоносните съдове и удължава живота

Напитка на д-р Оз чисти всички мазнини от тялото

 

Емилова, здраве, рак, хранаД-р Емилова: Ограничете тези храни, виновни за много коварни болести

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!2 коментара

  1. Катерина на

    ТИНКТУРА ОТ ГЛОГ, МЕНТА, ВАЛЕРИАН ПРИЕМАМ ЕЖЕДНЕВНО ПО 10 КАПКИ ПО 3 ПЪТИ ОТ ГОДИНИ. ТРЯБВА ЛИ ДА ЗАМЕНЯ ВАЛЕРИАНА С ТИНКТУРА ОТ БЯЛ РАВНЕЦ И ИМА ЛИ ТАКАВА ТИНКТУРА?? ЩЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРНА, АКО МЕ ПОСЪВЕТВАТЕ КАК ДА ПОСТЪПЯ В СЛУЧАЯ, ЗА КОЕТО БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

Коментирай в Delo.bg