Крум в нова компания с нова песен и нова любов

0

Крум е роден на 15 август 1986 година в София. След седмата си годишнина започва да се занимава с музика – записва се в музикална школа. След това завършва музикалното училище в столицата със специалност флейта. Междувременно вижда рекламата на телевизия ММ за кастинг. Явява се и е одобрен – част е от „БГ Future Stars“ заедно с Весела Бонева. С нея се появява за първи път на Годишните музикални награди на телевизия ММ през 2004 г. Дълго време Крум бе изпълнител в Ара Мюзик, след което премина в редиците на Пайнер. Наскоро по свое желание напусна димитровградската музикална компания и премина към новата звукозаписна фирма на композитора Оцко Хит Микс Мюзик. Преди броени дни представи новата си песен „Както желаете, мис“, която даде сериозна заявка за хит.

крумПоздравления за новата ти песен, която е първият ти проект в Хит Микс Мюзик. Защо реши да поканиш точно Галена да вземе участие в нея?

– За мен Галена е изключително готин човек, тя е сред най-актуалните имена в попфолка. По принцип от години имам пристрастия към нея като артист и като човек, а в последно време и като приятел, тя е от моята кръвна група. Не съм се колебал, тя бе първата, за която се сетих. Преди много години имах колаборации с Галена и за друга моя песен. Записахме парчето в студиото на Оцко, песента е негово дело, тя сама си измисли текста, който пее, моята част е на Росен Димитров. Това, че не съм част от Пайнер не ни е попречило, всичко е със знанието и съгласието на нейния продуцент инж. Димитров, иначе няма как да се случи.

Много неща ти се случиха през 2015 година, но като погледнеш назад каква беше тя за теб?

-Доста неща загубих, преживях доста лични разочарования, но края на самата 2015 година ми донеса голяма промяна в личен и професионален план. Напуснах Пайнер, защото реших да се присъединя към новата музикална компания Хит Микс Мюзик, в която са хора, с които сме приятели от години и най-големите ми попадения в попфолка са свързани с тях. За мен нищо не се е променило, само името на компанията е различно, отново си работя със същите професионалисти. Всички сме минали през Ара, Пайнер и сега в Хит Микс Мюзик. В края на годината имам раздвижване и в личен план, срещнах нова любов.

Съжаляваш ли, че беше част от Пайнер?

– Не, това бе допълнителен опит. Най-хубавото нещо за един артист е да намери своето място в самото начало. Раздялата ми с Ара и вливането ми в Пайнер ми отне цяла година, в която не издавах нищо, направих голяма пауза, не успях да си взема правата от Ара и загубих цял албум. Сега са различни нещата, моите песни, които издадох като част от Пайнер през последните 2 години, ще издам от Хит Микс Мюзик и ще излязат като албум скоро. Не съжалявам за престоя си където и да е било, защото този път ме изгражда като изпълнител. Нямаше да напусна Пайнер ако не се беше появило предложението на Оцко, дори не си бях помислил да напусна компанията.

крум

Чувстваше ли се пренебрегнат в Пайнер? Визирам годишните награди на ТВ Планета, турнето на компанията…

– Не знам дали бих използвал думата пренебрегнат. Както казах вече е най-хубаво да започнеш в една музикална компания и в нея да си продължиш да се развиваш. Когато си доказано име, но идващо от друга компания, продуцентите не те възприемат толкова близко и няма как да стане, защото не си израснал пред тях, а идваш готов. Винаги тези, които стартират в дадена компания, са по-близки с продуцента. В това виждам логика, въпреки че не знам колко е професионално, но все пак в Пайнер има много изпълнители.

крум

Загатна за албум, кога да го очакваме на пазара?

– Песните са факт. Искам да има и такива, които не са излизали. Сега финализирам и тях. Очаквам да е в началото на тази година. Искам да направя самостоятелен концерт, на който да представя албум. Възнамерявам да направя и турне, с което да затвърдя силата на албума. Не искам той да бъде просто пуснат в пространството, а да се получи една много добра кампания. Името на албума е начертано от излизането ми от Сървайвър – „По-силен“.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg