Кой е идеалният интимен партньор за всяка зодия

0
Може би имате партньор в живота, а може би все още търсите най-добрия за Вас? Следващите редове ще Ви помогнат да си изясните концепцията за астрологична съвместимост с обекта на желанията Ви. Водещи астролози от Великобритания съчетаха усилията си и достигнаха до тези изводи, които ще Ви помогнат да откриете най-добрата химия за интимен партньор.

зодии и партньори

ОВЕН

Хората от зодия Овен са магнетични и самоуверени, дори на моменти агресивни, докато не вкарат в леглото обекта на своето сексуално желание. Те са склонни на всяка цена да бъдат ловците, а не жертвите. Овните имат славата на неповторими майстори на целувките, но не харесват да изразяват твърде много емоциите си. Предпочитат предимно физическия контакт. Те са нетърпеливи, а понякога егоистичната им любов може да доведе до проблеми във връзката. Ако ги хванете в момент, в който пламъците на желанието им са с високи градуси, бъдете сигурни, че няма друг любовник, който може да Ви осигури такава огнена страст и то само за броени минути. За да съблазните Овен, не трябва да бъдете срамежливи. Просто им покажете, че сте умни и интелигентни – това ще Ви издигне в очите им. Бъдете спонтанни, дори прекалено спонтанни, тъй като нищо друго не вълнува Овена така като първична непредсказуемост, окъпана от душ от комплименти по техен адрес. Харесва им, когато партньорът си играе с косата им или прокарва нежно пръсти за лек масаж по цялата глава.

Най-добрите интимни партньори за Вас са: Лъв, Везни, Водолей и Скорпион.

ТЕЛЕЦ

Телци, Вие сте по-чувствени, отколкото сексуални. Хората от Вашата зодиакален знак жадуват за по-дълга предварителна игра преди същинския интимен акт – петинг, приятна музика, нежно докосване, но за сметка на това държите много на сексуалния опит на партньора си. Вие не сте хищник по природа, а обичате да сте в ролята на „жертвата“. По-добре е да седите и да чакате мига за сексуално блаженство. Бъдете сигурни, че точният човек ще Ви открие. Телците имат невероятно красиви гласове, с които допълнително възбуждат партньора си. За да съблазните един Телец, трябва да го обсипете с много подаръци. Само така ще се възползвате от неговата чувственост – те винаги ухаят прекрасно, имат мека кожа и свеж дъх. Определят Телец като най-стабилния знак в зодиака. Спечелите ли партньор Телец, няма да има нужда да питате повече от коя зодия е най-добрият любовник…

Най-добрите интимни партньори за Вас са: Скорпион, Рак, Дева и Козирог.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

тип жена, зодии, месециКакъв тип жена сте според месеца на раждане

 

БЛИЗНАЦИ

Близнаци, Вие сте изключително наясно, когато става дума за сексуалността, а и много хора Ви определят като най-добрите любовници. Обичате да експериментирате и да правите любов на необичайни места, предпочитате да Ви шепнат мръсотии в ухото. Харесвате и да Ви връзват очите или ръцете за още по-разкрепостено усещане. Вие сте ненадминати флиртаджии, цените остроумието и това да си пасвате в секса с Вашите партньори. Държите на всяка цена да се забавлявате и да експериментирате нови неща в леглото. За да сте заедно с човек от зодия Близнаци, трябва да бъдете интелигентни и остроумни. Високият умствен капацитет на Близнаците ги прави „творчески“ любовници, така че никога няма да се отегчите в леглото. Хората от този знак се нуждаят от постоянна промяна и неспирно приятно вълнение във връзката си. За да съблазните човек от зодия Близнаци, го ласкайте и не пропускайте да подчертаете колко е интелигентен.

Най-добрите интимни партньори за Вас са: Овен, Близнаци, Везни и Водолей.

РАК

Раци, Вие спадате в графата творчески и чувствени любовници, но трябва да бъдете дълго ухажвани, докато решите да допуснете партньора до себе си. Интуицията на Раците е наистина доста добре развита. Вие лесно можете да усетите какво иска партньорът Ви. За вас сексът е нежен, но и страстен, а за да задоволите напълно сексуалния си глад, доста често прибягвате и до най-различна разкрепостена стимулация. Тези сладки и възпитани на пръв поглед любовници се преобразяват мигновено, ако нарушите доверието им – знайте, че няма да се спрат пред нищо, за да Ви отмъстят за предателството или изневярата. За да съблазните Рака, заложете на романтичната атмосфера и сантименталността. Хората от зодия Рак обичат да се грижат за тях, ето защо вкусната храна и защитата във всички аспекти вършат чудеса. Рак е най-емоционалният и чувствителен зодиакален знак. Представителите му се нуждаят от партньор, който е грижовен и отдаден на добри дела. Ако това сте Вие – действайте!

Най-добрите интимни партньори за Вас са: Телец, Лъв, Скорпион и Риби.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

зодии, партньорства, любов14-те най-добри двойки в любовта и в живота

 

ЛЪВ

Хората от зодия Лъв се славят като най-добрите любовници в зодиака. Те горят от страст и са сексуално уверени и енергични. Лъвовете водещата роля в леглото и се впускат в изследване на сексуалните удоволствия с висока доза драматичност и мащабен нюх. Те не спират да „къпят“ своите любовници с подаръци и внимание. Да съблазните човек от зодия Лъв е доста просто: нужно е да го дарявате непрекъснато с персонално внимание. За да го разнежите, просто си поиграйте с неговата лъскава коса. В любовната игра Лъвовете обичат да ги галят по гърба – другата им най-мощна ерогенна зона.

Най-добрите интимни партньори за Вас са: Скорпион, Овен, Стрелец и Лъв.

ДЕВА

Ако искате да се почувствате единствени на света, няма друг любовник, който може да Ви даде такова персонално внимание и отношение. Девите изглеждат хладни и спокойни, но само на пръв поглед. Те са изключително чувствени и страстни под тази фасада. Въпреки това, те не са идеалът на повечето останали зодии в класацията за най-добър любовник. Девата бива обсебена от един човек и въпреки че нейният перфекционизъм означава, че не винаги животът им заедно ще бъде цветя и рози, може да бъдете сигурни, че една Дева се влюбва за цял живот. За да съблазните представител от този знак, трябва да сте чисти, спретнати и съвършени… колкото е възможно, разбира се. Те са изключително придирчиви относно хигиената във всички отношения. Ще се наслаждавате на докосвания от всякакъв вид в любовната игра, а нежните им масажи са неповторими.

Най-добрите интимни партньори за Вас са: Телец, Везни, Риби и Козирог.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Жените от тези зодии са най-добри за съвместен живот

 

ВЕЗНИ

Везните се може би най-изтънчените представители на зодиака. Те имат отличен вкус за всичко и крехка чувствителност. Само с прийомите на психологията представителите на тази зодия могат да докарат до страстна лудост избраника си за сексуален партньор. Везните са много внимателни и нежни любовници. Те са пълни със сантиментални и романтични идеи, така че бъдете търпеливи с тях и се опитвайте да изпълнявате фантазиите им, за да сте наградени достойно. За Везните естественият флирт не е достатъчен, ето защо те искат да прилагат забавни експерименти в леглото. За да съблазните представител на зодия Везни, просто им осигурете добра старомодна романтика от висок клас.

Най-добрите интимни партньори за Вас са: Овен, Близнаци, Лъв и Стрелец.

СКОРПИОН

Скорпионът има репутацията на страстен, похотлив, и силно сексуален зодиакален знак. Властта и контролът в интимните ролеви игри е техен, глупаво е да упорствате. За много хора те са най-добрите любовници. Други пък се чувстват манипулирани или използвани от тях само за секс – нещо, което Скорпионите твърде често си позволяват. Те са магнетични и неустоими личности. Въпреки, че са фантастични любовници във физическия смисъл на думата, понякога издишат на емоционално ниво. Да съблазните Скорпион е изключително трудно, тъй като те смятат, че това е само тяхно призвание. Правят го с чар, а понякога и с манипулации, но те са тези, които прелъстяват. Не се мъчете да го промените, просто се подчинете на правилата на тяхната игра и се отдайте с цялата си същност на изкушението.

Най-добрите интимни партньори за Вас са: Телец, Лъв, Скорпион и Риби.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

най-добрите места за почивки на всяка една от зодиитеТрите най-добри места по света за почивка на всяка зодия

 

СТРЕЛЕЦ

Странни птици са Стрелците – могат да бъдат по детински игриви в интимностите, но могат да са и очарователно любящи и внимателни с партньора си между чаршафите. Те са най-добрите спонтанни сексуални партньори, тъй като не обичат рутината и бързо се отегчават от дълга връзка. Тяхното „раздвоение на личността“ е пословично – те могат да бъдат страстни като диви животни с интимния им избраник, но… за известно време. След това изведнъж на преден план излиза страстното им желание да се премине рязко към други приключения. Ето защо, ако търсите просто забавен флирт, това може да е зодията, зад която се крие най-добрият любовник. За да съблазните Стрелец, докосвайте го в областта на кръста, таза и горната част на бедрата – ще го подлудите! Стрелците от своя страна обичат партньорът им да има позитивно отношение към живота и завидно чувство за хумор. Отговаряте ли на критериите им?

Най-добрите интимни партньори за Вас са: Лъв, Овен, Близнаци и Везни.

КОЗИРОГ

Подобно на Скорпиона, Козирогът има репутацията на един от най-сексуалните знаци, но в същото време е много чувствен по природа. Краката и коленете са най-ерогенните им зони. Те са сексуални маратонци – славят се с най-голяма издръжливост в леглото, с което се и гордеят. Козирогът е по-резервиран и трябва да бъде дълбоко влюбен, за да се помисли за физическа близост. Хората от тази зодия не са склонни към авантюристични експерименти. Положителната им страна е, че са постоянни в любовта със своя партньор в живота. За да съблазните един Козирог, трябва да си дадете време и да не жалите усилия, защото нещата стават бавно. Съсредоточете се върху малките щрихи, преминете през съвсем неочаквани детайли и ги съблазнявайте с външен вид, който може да им спре дъха, но… не им поднасяйте всичко веднага. Постепенното градирайте емоциите, за да се възнаградите с чутовната експлозия на чувства от страна на обекта на желанията Ви – г-н или г-жа Козирог.

Най-добрите интимни партньори за Вас са: Рак, Скорпион, Козирог, Дева.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

тип мъже, зодии, месециКакъв тип мъж сте според месеца на раждане

 

ВОДОЛЕЙ

Зодия, която е прословута като интелектуална и идеалистична. Водолеите са над нещата – те Ви обичат заради самите Вас и интелекта Ви и не ми пука, ако една връзка съществува, преди да е имало интимни отношения. Те правят любов първо и основно на ментално ниво. Въпреки че не са открито сексуални, под повърхността са ентусиазирани и с огромно въображение на незаменими любовници. От тях може да очаквате дива физическа страст, но и непредсказуема романтика. Бунтарският характер на Водолеите Ви хвърля ръкавицата – колкото повече странности имате, толкова повече ще Ви обичат. За да съблазните един Водолей… хммм, ще Ви е много трудно – печелят интелектуалният тип партньори! Тези представители на зодиака имат нужда от непрекъснат brainstorm, за да Ви се отдадат и да повярват в любовта Ви! Готови ли сте на предизвикателството?

Най-добрите интимни партньори за Вас са: Близнаци, Везни, Стрелец и Дева.

РИБИ

Рибите са много комуникативни и отстъпчиви. В леглото са романтични, чувствени, дори палави. Високо ценят духовната страна и оценяват по достойнство партньори с творческо мислене. Рибите осигуряват на половинката си удовлетворяваща физическа връзка. Те са изключително спокойни и безгрижни. Това, което искат е стабилен и щастлив партньор. Открият ли обект, който може да им даде техния вид любов, те с удоволствие потушават всеки проблеми във връзката с неустоим секс. За да съблазните представител на зодия Риби, трябва да бъдете настоятелни, а при по-костеливите орехи и агресивни. Те по природа са мързеливи и не обичат играта на котка и мишка, затова ще бъдете с богат улов, ако сте насочили енергията си към гальовните и обичащи уюта Риби.

Най-добрите интимни партньори за Вас са: Скорпион, Рак, Дева и Везни

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Кои са страховете на всяка една зодияКои са страховете на всяка зодия

 

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg