Три котки предупредиха стопанката си, че има рак

0

Котката е уникално животно и всеки, който някога е имал досег с нея може да го потвърди. Гальовните животни са както красиви, грациозни, нежни и създаващи безкрайна радост на своите стопани, така и истински лечители. Отдавна е доказано, че котките имат умението да откриват лошата енергия и да я отнемат от своите стопани. Когато техният любим човек изпитва някакъв дискомфорт, те безпогрешно откриват слабото място и облекчават страданието.

Фактите, доказващи тези лечебни свойства на котките са много. Един от тях стана известен в последните дни, когато притежаващата три котки Стефани Дуди оповести пред света, че именно те са я предупредили за това, че има рак. Британката е на мнение, че ако нейните любимци Рени, Динки и Джафи, не я бяха предупредили за сериозното заболяване, то днес тя не би била между живите. Историята, която разказва 55-годишната Стефани Дуди е наистина интересна и впечатляваща. Тя живее в град Тамуърт, графство Стафордшър, заедно със своите домашни любимци. По нейните думи, трите котки са усетили, че нещо се случва с нея и започнали да дават знаци за раковото образование, което по-късно лекарите открили в стомаха й.

Трите котки на СтефаниПървите знаци, че има проблем, котките започнали да дават като я преследвали навсякъде и при първата възможност се опирали настоятелно в корема й. Стопанката им не обърнала особено внимание на това поведение в началото, защото нямала никакви оплаквания и се чувствала добре. Въпреки това обаче, котките били изключително настоятелни. Където и да седнела или легнела Стефани Дуди, Рени, Динки и Джафи моментално се настанявали на нейния корем и започвали да натискат муцуните си в него.

Според стопанката им, това поведение било твърде необичайно и продължило общо 6 месеца. Тогава, на шестия месец, Стефани случайно открила малка бучка на корема си, а същевременно започнала и да отслабва. Това я накарало да отиде на преглед при лекар, където й открили много рядко онкологично заболяване – рак на апендикса. Жената претърпяла сложна 12-часова операция, но днес е вече напълно възстановена и се чувства добре. Тя е категорична, че дължи живота си както на лекарите, така и на нейните три котки.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg