Калкулатор изчислява калориите, които се изгарят при различните сексуални пози

1

Известно е, че подобно на тренировките във фитнеса, креватните упражнения също изгарят известно количество калории и допринасят за оформянето на фигурата. Нов онлайн калкулатор дава възможност на интимни партньори да проверят енергийния си разход в различни сексуални пози, пише в. „Дейли стар“.

Позата Ездачка например, в която жената е отгоре, е отлична за мускулите на прасците и бедрата. Същевременно позата Обърната ездачка увеличава разхода на калории. Традиционното положение за секс, известно като Мисионерска поза, разгорещява и изпотява партньорите, но и за двамата по-добра тренировка е Кучешката поза.

секс, калкулатор, калории, сексуални пози

Ако любовниците желаят да проверят колко калории изразходват в различните пози, вече имат на разположение онлайн калкулатора на веригата магазини „Супердръг“. Всичко, което потребителите трябва да направят, е да въведат пола и теглото си, и да посочат в коя или кои пози са правили секс и колко дълго са продължили креватните им упражнения.
Тест на калкулатора показва, че за 22 минути в поза Ездачка жената изгаря 75 калории, а мъжът – само 31 калории. В Кучешката поза дамите изразходват 65 калории, а партньорите им – 73 калории.

Припомнете си и още как Позата по време на сън издава състоянието на връзката Ви, както и кои три храни не трябва да си позволявате преди секс.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

Коментирай в Delo.bg