Чертите на лицето издават уменията ни в леглото

0

Знаете ли, че според чертите на лицето може да отгатнете какви умения има човек в леглото?

лицето

Трейси Кокс

Основавайки се на философия от древен Китай, сексологът Трейси Кокс има теория, според която

на лицето на обекта на нашето желание е всичко, което ни е нужно да знаем за неговия начин да се „изразява“ под завивките.

Ето как, според петте основни черти на лицето, ще научим много за това освободен, с въображение, верен или любящ е партньорът ни.

УСТНИ

Плътните устни подсказват, че човекът срещу вас е всеотдаен и много чувствен любовник. Липсва му обаче необходимата доза находчивост и въображение. Ако долната му/ѝ устна е по-тънка, то той/тя е сдържан и хладен от към емоции човек. По-месеста ли е долната устна обаче, това е знак, че срещу вас има категоричен хедонист, който граби с пълни шепи всичко от живота, включително и от любовта.

ОЧИ

Има ли обектът на вашите симпатии зелени или сини очи, то неговата изобретателност в кревата са на ниво. Недостатъкът им е, че твърде често изневеряват. Страстта, топлината и отговорността в сексуалния живот дават хората с тъмен цвят на очите. Мъжете и жените с кафяви очи са най-големите авантюристи в любовта.

очиЦветът на очите е индикатор на някои болести

 

ВЕЖДИ

С гъсти вежди ли е избраният от вас човек, то бъдете нащрек – той/тя са неверни, но пък компенсират с много чувственост. Късите и редки вежди са категоричен знак за скромно желание за секс, но пък и за жертвеност в любовта.

НОС

Не се лъжете по сладкото чипо носле на избраника/избраницата ви, то е символ на сексуална скромност. Чувствени са хората, чийто нос е заоблен леко надолу. Страстни са мъжете и жените с тъп връх на носа, а вярност и романтика има при сексуални субекти с крив нос.

формата на носаФормата на носа издава характера Ви

 

УШИ

Страстните любовници се познават и по големината на ушите – за чувствен и разюздан секс, избирайте хора с по-големи ушни миди. Те обаче са ненаситни и винаги ще искат нещо „странично“ в любовта. Представителите и на двата пола с малки уши са изцяло отдадени в любовните отношения с партньора си и са много верни.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg