Как да приспим бебе за 40 секунди? (видео)

0

Ако трябваше да се направи класация за най-обезпокоителните неща, които предстоят на младите родители, те със сигурност щяха да посочат приспиването на рожбата си и липсата на сън на едно от първите места.

Факт е, че много от бъдещите родители се притесняват от дългите безсънни нощи, които ги очакват. В тази връзка все по популярни стават клипчетата в YouTube, които показват трикове за бързо приспиване на бебета.

Последният е от Нейтън Дайло. Той успява да приспи малкото бебе само за 40 секунди.

Всичко е много просто – на помощ идва една най-обикновена хартиена салфетка. Тя се разгъва и през 2 секунди с нея се гали личицето на детето. На клипа ясно се вижда, че при всяко нежно докосване бебето инститктивно притваря очи – цялата тази „игра“ определено му е приятна. Нужни са само 40 секунди и то вече се унася.

Ако този метод не помага, а сте опитали всичко друго – приспивна песен, люлеене на детето на ръце, в детската количка и т.н., винаги може да пробвате и метода „Oompa Loompa“. Вижте и това забавно видео!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg