Алекс от София стопи 42 кг без йо йо ефект! Ето как

1

Алекс Иванова е телевизионен продуцент. Поради естеството на работата й – стрес, ранно ставане, късно лягане, килограмите се натрупали без дори да разбере кога и как! Как Алекс промени живота си… с удоволствие и защо твърди, че размерът има значение… размерът на талията, вижте от нейната лична изповед пред читателите на delo.bg!

Как Алекс от София отслабна без йо йо ефектНа 43 години осъзнах, че съм почти 100-килограмова, депресирана жена, която отмества погледа от огледалото.

Здравето и самочувствието бяха критични – мигрени, избухвания, морска болест в колата, сърцебиене и слабост. Не можех да си вържа обувките и да кача един етаж стълби. Де що грип мине – го прекарвах, пиех антибиотици и се мъчих да се ограничавам в храната, от което бях все по-гладна. Компенсирах с работохолизъм и

избягвах излизането с приятели, веселите компании и загубих желание за всичко.

Все гледах да седна пред телевизора и да мине някак времето по-бързо.

Тогава се огледах в очите на околните и видях досадна картинка. Любимите ми хора не получаваха радост от мен, дъщеря ми не се гордееше от майка си.

Осъзнах, че болестите чукат на вратата и е въпрос на време да започна да разчитам на хапчета за кръвно, остеопороза, мигрени, грипове, стомах и нерви.

Взех решение да си върна живота. Да взимам аз решенията за себе си, а не болестите и проблемите да ми диктуват.

Потърсих информация. Интернет ме заля с „бързи“ решения – хапчета, добавки, фитнес карти, кафета, чайове, чудодейни диети за 30 или 90 дни… А реалността е пълна с мои приятелки, които пробваха, и пробваха и пробваха… и пак си връщаха килограмите. Само дето се отчайваха, пък и аз бях същата. Практиката показваше, че

рекламираните „вълшебни“ методи не работят!

Как Алекс от София отслабна без йо йо ефект

Тогава видях във Фейсбук една млада жена от Канада – Аманда Интини. Не е модел, снимките не са минали през фотошоп, просто симпатяга с малко дете, отслабнала с над 38 кг и дори задържала. Историята не е реклама, не предлага нещо да си купя – просто обикновена млада жена реално оздравяла и отслабнала, че и задържала трайно здравословната форма и привлекателния си вид.

Аманда свали 40 кг

 

Тя ме насочи към д-р Пелов – български лекар в Канада, който скандализира диетолози и медици от конвенционалната медицина с една

система за здравословен начин на живот и хранене.

Как Алекс от София отслабна без йо йо ефект

Алекс Иванова с д-р Пелов

Разбрах, че отслабването не е самоцел, а част от оздравяването на цялото ми същество. Здравият човек е привлекателен, стегнат, жизнен, уверен в себе си, стремящ се към щастие… в равновесие с природата си.

Целта ми бе първо да си изчистя тялото и мислите. Тялото – от токсините, мислите – от клишетата.

На първо място докторът ме накара да забравя всичко, което знам за диетите и клишетата за красота.

Приех, че красотата идва от вътре, а не се напластява отвън с дрехи, грим, прически.

Той се пошегува: „Знаеш ли, че добрата кобила се вижда и под съдран чул?!“ Почти се обидих… , но се замислих.

Отворих си очите и осъзнах, че

приемаме за привлекателни хората, които имат самочувствие, усмихнати, жизнени, със светещи очи.

Инстинктивно сме привлечени от здравите тялом и духом хора. И колкото и грим да си сложим, лошата кожа се вижда. Колкото и боя да си слагаме – отслабналата коса издава слабостта на тялото. Изкуствените нокти, бляскавите дрехи и силните парфюми не могат да преборят привлекателността на естествено здравия и жизнен човек. Основният принцип е:

„Отслабването е страничен ефект на оздравяването“.

Трябваше да разбера, че напълняването, лошият външен вид и липсата на енергия и хормоналният дисбаланс са ми докарали тежък здравословен проблем.

Д-р Пелов ме изненада с много съвети, но когато каза: „Яж мазнини и ще отслабнеш!“, вече ме шокира!

При мен беше персонално изготвена програма на принципите на функционалната медицина с холистичен подход. Именно по този начин се намират и лекуват причините на болестта, не се заглушава симптомите с временни решения. Тя е базирана на съвременни медицински биохимични изследвания и генетика. Холистичният подход е подчинен на идеята за естествената способност на човешкия организъм към самоизлекуване („холистичен” – holos = „цял, цялостен, интегрален”).

Как Алекс от София отслабна без йо йо ефект

 

Излекувах тялото си, хормоните ми са „щастливи“, промених си мисленето и тялото, сега съм щастлива жена и ето фактите:

За първите 3 месеца свалих 18 кг и живнах – пожелах да се движа, да се радвам на живота.

За вторите 3 месеца свалих още 12 кг и започнах да тренирам, защото толкова енергия ме заля, че нямаше къде да я изразходвам – да се стягам, дори ми се появи смелостта да си правя планове за бъдещето.

Следващите 6 месеца свалях постепенно останалите 12 кг и бавно осъзнавах, че

вече съм привлекателна, енергична и дори се оглеждам в огледалото с удоволствие.

Как Алекс от София отслабна без йо йо ефект

Сега съм 57-58 кг. Свалила съм, на практика един цял човек от себе си. Нямам йо йо ефект, а ям повече, отколкото когато бях почти 100 килограма.

Така че без да ме е срам признавам: Харесвам се в огледалото! Харесва ми как ме заглеждат мъжете! Харесва ми как ми завиждат жените! Харесва ми как ме гледа сега дъщеря ми! Харесва ми да съм енергична и забавна! Харесва ми, че и в работата ми потръгна! Май нещата са свързани!?

Затова споделям моя опит с желанието повече жени да са щастливи и да контролират живота си, както те искат: „Дами, размерът има значение… размерът на талията!“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

за жената диети и хранителни режимиЗа жената – 20 диети, с които ще отслабнете трайно

 

как да отслабна здравословно7-те съвета на мъжа, свалил 100 кг без диети

 

Симон Андерсън, отслабване, delo.bgТя стопи 100 кг пред очите на приятелите си в интернет

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

  1. Anka Milyovska на

    Радвам се,че д-р Пелов помага на хората по неговия метод! Не се и съмнявам, че той е посветил живота си и времето за тази кауза.Поздравления! Мисля,че е време нашите медии да се запознаят добре с някои неща, ако пък ги знаят постепенно да повдигнат завесата, за да влезе малко Светлина, т.е. Информация. Земята заедно с нас отиде на 5-тото измерение. Връзката между Материалния свят и Духовния вече се осъществява. Но….тишина! Вибрациите отиват на 33 херца. Трябва да сме спокойни, за да оцелем и да се храним точно както той съветва. Съчетал е Духовното от Изтока, но се е свързал здраво с корените на Земята. Който има уши да слуша и т.н. „Да мислим, преди да помислим!“ Радвам се и за Алекс! Нищо случайно няма.“Всичко тайно ,ще беде явно!“Апокалипсът разкрива всеки ден скритато от векове! Животът е игра, но този път за Сценаристът е друг! Този, който е сътворил Вселената. Свидетели сме на Квантовата Епоха на Слънчевата Система. Късметлии сме!Пиша го ,защото никой няма да го каже,още повече, тези които скриха на хората, за нашият произход и за Божествената частица, която свързва хора.Спектакълът тепърва предстои. Бъдете благословени!

Коментирай в Delo.bg