Григор Димитров и Джейми Дорнън като близнаци

0

Българският тенисист Григор Димитров явно се е превърнал в глобален секс символ и фенките му го разпознават навсякъде, дори когато гледат еротични филми като нашумелия кинохит „50 нюанса сиво”.

„Гледам филма отново и отново и не мога да се отърва от мисълта, че героят от филма е Григор Димитров. Той изглежда точно като Крисчън Грей, не смятате ли така?”,

написа почитателка на българина в Туитър. Нейни приятелки пък я контрират, че е напълно неподходящо да сравнява актьора Джейми Дорнан, който изпълнява главната роля във филма, с красавец като нашия Гришо.

Междувременно първата ни ракета в мъжкия тенис пристигна в Ню Йорк, където ще изиграе демонстративен мач с Роджър Федерер. Двубоят между двамата ще е гвоздеят в програмата за „Световния ден на тениса” организиран от ATP. Преди това на корта в „Медисън Скуеър Гардън” ще излязат легенди като Моника Селеш и Габриела Сабатини, а за Димитров това ще е дебют в шоуто.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg