Годината на Огнения петел е! Какво вещае 2017-та?

0

Огнения петел заменя Огнената маймуна през 2017 година, според китайския хороскоп. Астролозите са на мнение, че упадъкът и застоят са останали в миналата 2016-та, а доказателство за това е характерът на пернатата птица.

Творческото мислене, подвижността, необичайният подход при намиране на решения на заплетени казуси и сложни проблеми, лек житейски поглед и контактност – това са основните отличителни белези на Огнения петел.

Какво ни очаква в годината на петелаТежкият труд ще бъде избегнат с всички сили – нещо, което не беше възможно при отишлата си година на Огнената маймуна. Доста хора през 2017-та година ще станат изобретатели – ще създадат високотехнологични апарати и джаджи, с които ще облекчат изнурителния труд.

Неамбициозните хора ще останат „зад борда“ – основно мъже и жени, които в изтеклата година са се били устремили към високи ръководни постове. Точно в годината на Огнения петел ще се затвърди мнението, че те в никакъв случай не са били подходящи да оглавят каквото и да е в избраната от тях сфера.

Хората в годината на Огнения петел ще живеят безгрижно и леко.

Огненият петел е повърхностен при въпроси, които не го засягат директно, дори е и склонен към небрежност. Несериозното му отношение към парите и хазартния му характер може да го доведе до загуби на големи суми – нещо, което ще се предаде на всеки един от обществото ни през 2017-та.

Що се отнася до прибързаността на Огнения петел, то тя най-ясно ще има проявления в неговите интимни отношения. Този знак от китайския хороскоп е много чувствен и с гореща страст. Ето защо, доста хора ще предпочетат да избират със сърцето, а не с разума си – хладните пресмятания ще бъдат оставени настрана.

Не търсете качество като вярност от Огнения петел. Под неговото влияние доста често през годината ще сме склонни към предателства, изневери и дребни интриги.

Получат ли желаното, мъжът или жената ще се връщат отново в семейството. Те ще направят всичко по силите си близките им да не разберат за „кръшкането“ и да не пострада домашния уют от мимолетното им увлечение.

Какво ни очаква в годината на петелаИзцяло под влиянието на петела ще бъдат всички, които не искат да напускат пределите на страната и предпочитат да си седят у дома. През цялата година тези свити до момента хора няма да спрат да пътуват. По време на обиколките им по света освен че ще откриват екзотиката на света, но и ще завържат нови делови връзки и запознанства в името на благоприятното развитие на бизнеса им.

Под влиянието на петела, хората ще мислят основно за бързи печалби. Това означава, че хазартът тази година бъде водещ – казино или просто редовно участие в лотария. Няма да са рядкост и печалбите –

доста хора ще забогатеят в годината на Огнения петел съвсем неочаквано, водени единствено от своята интуиция.

Точно на нея трябва да се уповават при вземането на правилни решения, за избягване на конфликти, както и правилен път за развитие и прилагане на всеки един талант.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg