Евгений Левитов: Ако един мъж иска умно поколение, трябва да има дъщеря

0

Кой – майката или бащата, предават по-добри гени на своите наследници и от какво зависи дали детето ще бъде умно или посредствено? Руският генетик Евгений Левитов, който в момента живее и работи в Тексас, САЩ дава кратки и точни ДНК-постулати за вашето поколение в следващите кратки факти за генетиката, които е добре да знаете.

======> Интелектуалните способности не се предават на сина от бащата. Напълно сигурно е, че мъжкият ви наследник няма да е гений, ако вие сте такъв.

======> От бащата на сина не се предава и идиотизмът. Синът ви няма да е същият идиот като вас, ако вие сте пълен кретен.

======> Бащиният интелект се предава само на дъщерята, но… само наполовина.

Баща, децаБащите с хубави деца – по-привлекателни за дамите

 

======> Интелектът на един мъж е наследствен единствено от майката, а тя пък преди това го е наследила от своя баща.

======> Дъщерите на гениите ще бъдат точно наполовина умни, колкото е баща им, но пък техните синове ще бъдат гении, като дядовците си по майчина линия. Ако бащата е глупав, неговите дъщери ще бъдат едва наполовина толкова глупави, колкото е той.

======> Това е и причината в света почти да не съществуват гениални жени, както не съществуват и завършени идиотки. За сметка на това мъже идиоти и мъже гении има в изобилие. В това се корени причината да съществуват цели поколения на самотни майки и мъже алкохолици, а така също и на Нобелови лауреати (почти всички са от мъжки пол).

Изводи за мъжете:

1. Ако един мъж иска да прогнозира интелекта на своя бъдещ син, то нека първо да проучи какъв е неговият тъст. Ако бащата на съпругата му е учен, то и синът може да бъде академик някой ден.

2. Дъщерята наследява половината от бащиния интелект, но и половината от дебилността на таткото. Интелектуално тя ще бъде по-близка до баща си, в сравнение с брат ѝ. Внукът, който е син на дъщерята обаче, ще носи всички дядови способности. Ето защо е хубаво не само да мечтаеш, но и да направиш дъщеря, ако искаш умно поколение.

3. Всеки мъж носи умствените способности от гените на своята майка, а още по-точно – от ДНК на нейния баща.

Изводи за жените:

1. Синът на една жена ще бъде интелектуално копие на нейния баща, т.е. на дядо си по майчина линия. Ето защо, мили дами, няма да сте съвсем прави, когато се карате на сина си и му казвате, че е „тъп като баща си“.

2. По възпитание обаче, дъщерята ще прилича на своята майка, а интелектуално – на своя баща. Синовете ѝ обаче ще бъдат умствени копия на дядо им по майчина линия.

Истинското щастие – панацея срещу рак на гърдатаЩастието на 30-годишните днес не е като на младите хора преди 30 години

 

Знаете ли, че в днешно време старостта настъпва по-късно. Хората, които днес са на 40, 50, 55 години, старостта ще дойде едва когато достигнат 75-80. Това означава с 20 години по-късно, отколкото при поколението на родителите им.

Знаем за три основни периода от човешкия живот: младост, зрелост, старост. В наши дни „зрелостта“ настъпва на 50-годишна възраст и поставя началото на

чисто нов етап в човешкия живот.

Ето какво е характерно за него:

1. Продължителността му е около четвърт век – от 50, до около 75.

2. Интелектуалните и физическите качества на индивида в този нов период не намаляват, а се запазват. Има случаи, в които дори са по-добри, отколкото в младостта.

3. Днешните специалисти го определят като най-добрият и най-качественият период ог живота, защото събира в себе си жизнен опит, сили и здраве. Статистиката напоследък показва недвусмислено, че най-щастливото време от живота, т.е. неговият пик, настъпва на около 65 години.

живот, 60 годиниИстинският живот започва на 60 години

 

4. Мъжете и жените, които днес са на 55-65 години за първи път в човешката история преживяват този период. Преди това той не е съществувал, тъй като хората са остарявали твърде по-рано.

5. В следващите няколко декади хората на 55-75 години се предполага, че ще бъдат най-голямата по численост възрастова група на земята.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg