Ето какво може да разплаче всяка една зодия

0

Слабо място има всеки човек, както и проблеми, които могат не само да го разплачат, но и да го сринат. Ето кое може да разклати психиката на човек от всяка една зодия и да го направи сантиментален:

Козирог – спомените

Коравите и упорити Козирози може да разтопи носталгията към миналото. Старите спомени могат да ги разплачат, ако дори отворят стария си албум и се върнат назад към неповторимите моменти от живота си.

Водолей – предателство

Огорчението от предателството на близък човек може да срине Водолеите. Истински сломени могат да са представителите на този знак от зодиака и при липса на човечност.

Риби – измама

Манипулация, измама, използване – дори и да усети наченки на тези три действия към тях, Рибите биха се разчувствали много, особено ако са от много близък до сърцето им човек. За тези хора е адски трудно, щом разберат, че партньорът или приятелят им е с тях с цел облага.

Най-доброто качество на всяка зодия

 

Овен – безсилие срещу неправдите

Огнените и емоционални Овни не се свенят да покажат своите емоции, но сълзи в очите им изплуват, щом се натъкнат на несправедливост, която нямат силата да променят. Без значение дали са постъпили некоректно с тях или с друг, нечестните игрички не са по вкуса им.

Телец – стара любов

Има ли нещо, което може да срине един Телец, то това е споменът за негова стара връзка. Хората от този знак трудно забравят бившите си партньори. Рискуват ли да поровят в своите спомени за отминала любов и се сетят за причината, която ги е наранила, то те се разстройват изключително много.

Близнаци – неудовлетворени желания

Представителите на този въздушен знак много държат да бъдат изпълнявани техните желания. Те са като малки деца, ако не бъде обърнато нужното внимание на капризите им. Близнаците могат да напълнят очите си със сълзи и от на пръв поглед незначителни неща, само и само да им бъде угодено.

зодияСилните отличителни страни на всяка зодия

 

Рак – болен близък

Нищо не е по-важно от семейството за един Рак. Болен ли е някой близък, то те са много кахърни. Ако някой роднина е уязвен или заплашен от беда, то хората от този воден знак ще направят и невъзможното, за да помогнат.

Лъв – агресия към деца

Гордите и самовлюбени Лъвове не могат да понасят някой пред очите им да се държи агресивно към малолетни. Хората от този зодиакален знак страдат до болка, ако пред очите им възрастни се отнасят с жестокост към деца, без значение дали е на обществено място или не.

Дева – изоставени животни

Девите освен със своята работливост, се славят и с това, че обичат животните най-много от целия зодиак. Видят ли изоставено и страдащо животно, те се разстройват много. Склонни са да изпитват угризения, ако не приютят или поне не нахранят бедстващото животинче.

зодияТрите безценни съвета за всяка зодия

 

Везни – грозни сцени

Везните се разплакват на мига, ако станат свидетели или самите те са въвлечени в нелицеприятна сцена на обществено място. Унижение или скандал пред хора, които не познават прави представителите на този въздушен знак много уязвими.

Скорпион – голямо събитие

Грандиозни житейски събития, сред които раждане, кръщене, сватба или погребение могат да предизвикат сълзи в очите на всеки Скорпион. Тези хора, познати с издръжливия си нрав иначе не биха плакали без да има защо. По-емоционални обаче ги правят истински важните събития в техния живот.

Стрелец – безпаричие

Страхът от бедност и липсата на пари причиняват на Стрелците паника в душите и сълзи в очите. Видят ли, че авоарите им стремглаво се топят, драмата е в кърпа вързана за хората от иначе най-мъдрата огнена зодия.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg