Уникален експеримент: Ето как изглеждат мъже и жени след първа, втора, трета чаша вино

0

Знаете ли как изглеждат хората след една, две, три и повече чаши вино? Време е да научите и видите израженията на жени и мъже в различните фази. Чували ли сте и израза:

„Първата чаша вино е за храната, втората – за любовта, а третата… за хаос!“

Неин автор е Маркос Алберти, фотограф от Бразилия. Проектът му стартирал съвсем спонтанно, дори на шега, когато Маркос започнал да запечатва физиономиите на своите приятели преди и след консумация на вино – без значение от сорта му.

как ще изглеждате след една, две, три чаши вино„Снимка №1 се прави веднага, след като дойдат в ателието ми, за да се отърсят от умората и стреса на работния ден“,

разказва прийома си Маркос Алберти.

Не след дълго време намеците и усмивките за страхотно настроение греят от фотографиите. Веселието на близките нему хора напълно прозира в последната снимка. Убедете си сами!

Ясно е едно – алкохолът в обилни количества е опасен, въпреки че ни прави щастливи, отпуска ни и ни развеселява. Забавлявайте се от сърце с еликсира, независимо от цвета му, но не прекалявайте с консумацията.

вино

вино

как влияе виното на настроенитето ни

как влияе виното на настроенитето ни

как влияе виното на настроенитето ни

как влияе виното на настроенитето ни

как влияе виното на настроенитето ни

как влияе виното на настроенитето ни

Знаете ли, че две чаши вино вечер помагат да отслабнете по-бързо! Вижте как половин бутилка червено вино след тежък ден може да Ви помогне да се отървете от излишните килограми безвъзвратно и доста бързо!

И още нещо любопитно, което ще Ви впечатли – Какви са най-подходящите вина, според зодията, които в най-голяма степен отразяват характера ни и отговарят на потребностите ни?

И за финал на винената тема – откриха ново преимущество на виното. Вижте защо е полезно да пиете червено вино!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg