Най-добрата домашна маска за сияйна и здрава коса

0

Всяка една жена обича да полага грижи и внимание на своята коса. Причината – тя е едно от първите неща, които могат да бъдат забелязани на пръв поглед от околните. Несъмнено тези грижи са свързани с множество продукти, професионална намеса и т.н., които понякога изискват доста скъпа поддръжка.

Лятото е сезонът, който е любим за по-голямата част от хората, но и времето, когато приятното слънце грее толкова жарко, че би могло да причини много неприятни последствия не само на кожата, но и на косата ни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

шампоан против косопадС този домашен шампоан косата Ви ще расте като луда, а всички ще завиждат на лъскавината, обема и нейната еластичност

Изтощената и суха коса е проблем за много от дамите, с който те най-често се опитват да се борят чрез многобройните продукти на пазара. Хубаво е да знаете обаче, че изцяло натуралните и органични продукти, които можете да използвате за направата на домашна маска за подхранване на косата и скалпа в повечето случаи действат много по-добре от продуктите в търговската мрежа.

домашна маска за здрава коса

ВИЖТЕ ОЩЕ:

как да освежим мазната косаКак да освежим мазната коса само за 5 минути

 

Днес Ви предлагаме една рецепта за лесен, бърз и ефективен начин за укрепване на косата в домашни условия. Необходими са Ви само няколко продукта, намиращи се в почти всяка кухня.

Нужни са Ви само:

  • 1 с.л желатин
  • ½ ч.ч.прясно мляко
  • 1 яйце
  • 2 ч.л. ябълков оцет
  • 2 с.л. балсам за коса (ако косата Ви е суха)
  • 2 с.л. зехтин

Смесете желатина с горещото мляко и разбъркайте добре. Към тях добавете зехтина, яйцето и балсама за коса и отново разбъркайте всичко добре.

Начин на употреба:

Нанесете маската върху мокра коса и сложете шапка за душ. Останете така в продължение на 30-40 минути. След това измийте обилно косата си с вода и шампоан.

Резултатите ще бъдат видими още след първата употреба. Резултатът –

блестяща, стегната и здрава коса на допир и на вид!

Не пропускайте да опитате!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

срещу побеляване на косатаЧетири природни лека срещу побеляване на косата

 

Искате косата Ви никога да не посивява или побелява? Има лесен и ефикасен начин...Искате да се отървете веднъж завинаги от Вашата сива или бяла коса? Има един лесен начин за това

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg