Билкова отвара, завещана от д-р Шаталова пречиства артериите и удължава живота

4

Чували ли сте за прословутата руска лечителка д-р Галина Шаталова? Освен учен-биолог и изследовател, тя има и дисертация по сърдечна хирургия и е оставила огромно научно наследство за поколенията.

Галина Шаталова, лечебна смес, копър, валериан, мед, шлака на артериите

д-р Галина Шаталова

За д-р Шаталова основният фактор за продължителен и здравословен живот е пречистването на артериите – особено важно за абсолютно всеки мъж или жена над 30 години. С всеки изминал ден от живота ни артериалните стени губят еластичността си. От вътрешната им страна се наслояват отровни шлаки, които са много опасни и животозастрашаващи. Ако се оставят без да бъдат пречистени, запушените ни артерии водят до редица усложнения и заболявания, сред които инфаркт, хипертрофия на сърдечния мускул и редица други сърдечносъдови заболявания.

Ето защо д-р Шаталова ни завещава повече от велик начин, за да се предпазим от тези коварни болести. Той е много лесен и се приготвя веднъж годишно.

Билковата смес е от 2 супени лъжици счукан или смлян корен от валериан, 1 супена лъжица мед и 1 чаена чаша със семена от копър.

В термос се изсипват семената от копър и смления валерианов корен, след което се заливат с 1,5 л вряла вода. Така отварата престоява 24 часа, а термосът е добре затворен. На следващия ден по същото време към течността, която се прецежда, се добавя и медът. Разбърква се добре, а сместа се оставя в хладилник. От лечебния студен чай се пие по 1 супена лъжица 3 пъти дневно, половин час преди основно хранене.

Профилактичният курс за пречистване на артериите приключва, щом изпиете цялата отвара. Повтаряте рецептата със същите съставки и пропорции точно след година!

Ако предпочитате алтернативното лечение пред конвенционалната медицина, може да прочетете и следните статии:

Рак, диабет, Множествена склероза и хипертония не съществуват, твърди природният лечител проф. Иван Неумивакин

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!4 коментара

Коментирай в Delo.bg