Забравете завинаги за болки в кръста, гърба и краката с този природен лек

0

Поне веднъж в живота Ви се е случвало да преживеете силни и нетърпими болки в кръста, гърба или долните крайници. Сега ще Ви покажем как никога повече да не Ви заболи в тези части на тялото. Т.нар. рецепта, която със сигурност ще споделяте с приятели и близки, които имат подобен проблем. Още повече, че е препоръчана от рехабилитаторът на моя чичо, който дълги години възстановяваше спортистите след тежки мачове в отбор от „Б“ футболната група на България. Той облекчаваше болките в кръста на футболистите след много силни болки, получени при тежки физически натоварвания на терена.

Няма нужда от скъпи медикаменти при силни болки в кръста, нито от трудно откриваеми лекарства дори в чужбина.

Хубавото на тази „рецепта“ е, че 100 процента природна! Невероятно простичка и достъпна е, особено в сезон като настоящия. В ефикасността на природния илач ще се убедите, след като веднъж пробвате този начин за освобождаване от болки в кръста, областта на гърба и краката. Оставете болежките завинаги в миналото като всяка вечер хапвате по 5 сушени сливи, 1 смокиня и 1 суха кайсия. Това трябва да консумирате преди сън в продължение на 45 дни.

 

Питате се защо точно тези плодове ли? Отговорът е простичък – сушените кайсии и сливи, както и смокинята съдържат в себе си вещества и микроелементи, които регенерират меките тъкани в тялото. Комбинацията им позволява изключително ефикасно да излекувате завинаги болките в кръста, долните крайници и гърба. Не си мислете, че само мъже могат да консумират този вкусен и полезен микс от плодове всяка вечер, трите приятни и сладки дара от природата може да хапват и дамите, ако имат гореизброените проблеми.

Ето още невероятно лесни природни илачи, с които ще премахнете болки по тялото:

болки в кръстаБолестите, които може да излекувате със смокини

 

 

болки в кръстаТози човек елиминира острите болки в ставите за ден без доктор, а само с този домашен лек

 

болки в кръстаТя сложи сода за хляб върху пръстите на краката си и реши един от най-досадните житейски проблеми

 

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg