Баби пеят The Show Must Go On на Куин (видео)

0

Невероятно въздействащ рекламен клип стана за по-малко от едно денонощие най-гледаното видео в YouTube! Видеоклипът има за цел за покрепи зеленчукопроизводството и фермерството като цяло в Молдова. Ще чуете как комбайнери, трактористи, жътварки от редица молдовски села пеят акапелно една от популярните композиции на британската легендарна група „Куин“ – „Шоуто трябва да продължи“ (The Show Must Go On).

Още един герой, още едно безсмислено престъпление„, изпълнява с жар в очите един от производителите от екс руската република. В същото време зрителите виждат кадри, на които руската държава унищожава зеленчуци и плодове, внесени от чужбина. Още от началото на 2015 г. Русия наложи хранително ембарго от редица държави, сред които и Молдова. Това нанесе пораженчески удар на икономиката на бившата съветска страна.

баби, Молдова, зеленчуци, плодове, кампания

Отвътре сърцата ни се късат, но го приемаме с усмивка„, не спират да пеят отрудените баби, докато почистват кочаните царевица, а на друг кадър комбайнери гледат празно в покритите с ръжда комбайни. „Продължавайте. Плодове от Молдова„, гласи тъжната реклама. Всички участници в нея са истински жители на села от Молдова.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg