Анджелина Джоли вече няма да може да ражда

0

Една от най-красивите актриси в света на всички времена Анджелина Джоли съобщи, че се е подложила на доброволна хирургическа интервенция, при която са й били отстранени фалопиевите тръби и яйчниците. Причината за тази крайна мярка е било опасението й, че ще се разболее от рак. Спомняте си, преди 2 години половинката на Брад Пит премахна и двете си гърди заради дефектен ген, който носи в себе си и причинява тумор на гърдата.

Анджелина Джоли

„Франс прес“ цитира отворено писмо на Джоли, публикувано от вестник „Ню Йорк Таймс“. В съкровеното писмо Анджелина уточнява, че дълго време се е подготвяла за операцията.

„Желанието ми е всички дами от рискова група като моята, да са наясно с вариантите, които съществуват, за да избегнат рака. Самата операця не е никак сложна, но сериозни са последиците след нея, защото след интервенция като тази се активира принудително менопаузата“,

пише в откровенията си звездата на Холивуд и продължава:

„В момента съм в менопауза, въпреки че съм се подложила на терапия с хормони. Повече никога няма да имам собствени деца, а и съм в очакване на нови промени по тялото ми.“

Анджелина ДжолиОсновната причина да легне под ножа за втори път е, че нейната майка, баба й и леля й са си отишли от този свят от туморни образувания на детеродните органи и млечните жлези. Съвременните тестове са доказали недвусмислено, че Анджелина Джоли е силно предразположена към болести като тези. Медиците са дали препоръки на 39-годишната Анджелина да премахне яйчниците и гърдите си оперативно.

Точно преди две години, през май 2013 година Джоли направи първата интервенция като отстрани и двете си млечни жлези. Тогава лекарите заявиха, че вероятността от развитие на рак на гърдите в близко бъдеще е доста голям – 87 на сто, а рискът да получи тумор на яйчниците е 50 %. Анджелина Джоли още тогава обясни, че желанието й е да се грижи възможно най-дълго за своите деца и бъдещи внуци.

След оперативното премахване на гърдите й, рискът от рак е намалял изключително много и той вече се оценява от медиците на 5 на сто. В момента Джоли е с импланти. Мъжът на сърцето й – Брад Пит определи постъпката на съпругата си героична.

Пит и Джоли или любимците на света, наречени галено Бранджелина се врекоха във вечна вярност миналата година. Красивите и талантливи мистър и мисис Смит имат 6 деца – три от тях са биологични, а други три – осиновени. Както delo.bg неотдавна писа, най-известната двойка в света осинови още едно момченце – сирийско сираче.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg