Безценните съвети на Алекс, която стопи 42 кг

0

След като в delo.bg излезе статията Алекс от София стопи 42 кг без йо йо ефект! Ето как, социалната мрежа избухна в спорове. Подозрения за намеса на фотошоп, въпроси за разтегнатата кожа къде се е дянала, дори имаше и такива, които оправдават успеха на Алекс с огромен инат, определяне на процеса на отслабване като неимоверен труд и воля…

Е, истината е, че

само щастливата жена може да направи чудеса със себе си. Защото ние сме движени от емоции и от емоции „се храним“.

Няма  нужда от воля, мъка, огромни усилия… А от желание за щастие!

Женското щастие е по-различно от мъжкото. Истината е, че колкото и да си говорим за равенство, ние сме различни. Мъжете и жените имаме различни нужди и различни терзания от т.нар. силна половина на човечеството. Вечните ни терзания не ни дават мира.

Алекс, която стопи 42 кг

Омръзна ли ти да си все гладна и… недоволна от отражението в Огледалото? Дотегна ли ти да броиш калории? Искаш ли нервното напрежение и мигрените да спрат? Свива ли ти се сърцето, когато видиш как погледът на любимия се плъзга по стегнатото тяло на друга жена? Притесняваш ли се да се съблечеш гола на светло пред партньора си? Сигурна ли си, че „твоят“ не се оглежда за друга по-привлекателна и жизнена? Досади ли ти постоянното търсене на решение и време за да го изпълниш и воля, за да издържиш докато безброй реклами те бомбардират с „мигновени“ и „вълшебни“ средства за „чудодейни“ успехи.

И всичко е по повод вечната женска тема – привлекателност. Истината е, че

здравият, енергичен, самоуверен и успял човек е неустоимо привлекателен.

Стремейки се към щастие, ние инстинктивно искаме да сме такива, да бъдем желани във всеки смисъл.

Моето решение за успех в отслабването, живването, подмладяването е в осъзнаването на необходимостта да си „причинявам щастие“.

Алекс, която стопи 42 кг

Не ме е срам да търся женско щастие и го правя. Процесът започна с разбирането на няколко неприятни истини:

Ние остаряваме, няма вечна младост! Според наложеното мислене, възрастта е толкова плашеща, че понякога се опитваме даже да не мислим за нея, белким ни подмине. Няма да стане! Колкото повече се притесняваме за нещо, толкова повече то ни преследва. Но не възрастта е лошото, а отношението към нея.

Докато се притесняваме за остаряването, животът върви – забавен, красив и пълен с емоции, независимо от годините.

Още на 20 си мислим, че тези на 30 са стари, на 30 гледаме 40-годишните с критично око, а на 40 смятаме хората на половин век за увехнали.

Мъжете са водени от природата си. Каквото и да правим, както и да се залъгваме те, мъжете си имат собствени инстинкти, с различна логика от нашата – женската.

Мъжкото око е безпогрешен детектор за признаци на здраве. Още от първи поглед те оценяват на подсъзнателно ниво излъчването на всяка жена – енергичност, коса, здрава кожа, стегнато тяло с извивки, подходящи за създаване и отглеждане на добро поколение. Природата им ги кара да оценяват – здравето и способностите на потенциалната партньорка. Правят го, без изключение с всички жени, освен с близки роднини. Това е в кръвта им. Мъжете не само имат око да забелязват фалшивото, те имат изумителен нюх.

Алекс, която стопи 42 кг

Не спираме да даваме пари за камуфлажни средства – скъпа козметика, грим, парфюми! В опита си да излъжем природата стигнахме дори до там да имитираме миризма. Отгоре на всичко – имитираме аромати, които си мислим, че са привлекателни, само защото така сме чули от рекламите.

Понякога се чудим какво толкова мъжете намират в някоя на пръв поглед невзрачна жена. Потресаващо елементарно е – всяка дама издава миризма на качествен женски индивид, тя ухае привлекателно… но не скъпият парфюм е този който привлича. Всичко е във феромоните ни. Ние даваме сигнали, а мъжете безпогрешно ги „надушват“.

Преди каквото и да е било, уверете се, че искате да бъдете щастливи. Това няма кой да го направи вместо Вас.

Причинявайте си щастие, доставяйте си удоволствие всеки ден поне по веднаж и резултатът ще е приток на „хормони на щастието“.

Те правят една жена усмихната и привлекателна! Жена, която излъчва позитивна енергия. Това е първата крачка към състоянието на задоволена жена. А тя е здрава и щастлива, привлекателна и успяла.

Как Алекс отслабна драстично и трайно, може да прочетете ТУК!

А ето и 10 практични съвета от д-р Огнян Пелов, който винаги е бил против диетите. И въпреки това много негови пациенти губят десетки килограми наднормено тегло в рамките на броени месеци.

автор за delo.bg: Александра Иванова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Истинското щастие – панацея срещу рак на гърдатаЩастието на 30-годишните не е като на младите хора преди 30 години

 

как да бъда по-щастливЗа какво съжаляват хората към края на живота си

 

Безценни съвети за живота, дадени от хората в третата възрастБезценни съвети за живота от хора на зряла възраст

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg