Закърмени в мола

0

Мрежата подгизна от кърма. Всеки ден статия след статия, коментар след коментар, дебат след дебат. Всичко заприлича на част от форумния фолклор на сайта БГ МАМА. Някои са толкова цветущи и забавни, а други крайни и омразни. От едните ти иде да напраиш масова мастектомия, а от други направо ти иде да се усамотиш в някой тих кът на мола, далеч от очите на агресивни охранители и лакомо да почнеш да сучеш.

Аз не съм краен. Харесва ми съждението на едните, че това е толкова естествен процес, че няма защо да се срамуваме от него. Но ми харесва и опозицията, според която не всичко естествено е за показ иначе вероятно и тоалетните в мола щяха да са прозрачни. Та с една дума търся златната среда. Естествено е да кърмиш, ама не е естествено да отидеш на пазар и около теб всяка трета или пета жена да заголва напращялата си цица. За детето гърдата може да е биберон, но за мене си е цица (нищо против циците), за момчетата в 5, 6, 7, 8 клас си е пак такава – безплатна и на показ.

масово кърмене в молаНали ще си поговорим и за морал? Моралът не е естествен, той се възпитава. Внимателно се насажда и още по-грижливо се отглежда. Има чиста проба разврат в тази идея. Не ни ли стига безплатното порно в интернет, попфолк и рап клиповете, реалитата, рекламите, та сега и в мола безплатни топли цици. Стратегически, вероятно моловете ще се напълнят с пъпчиви тийнейджъри, които наред с безплатната еротична програма (казвам еротична, защото един тинейджър не вижда в едно кърмене хранене) може да оставят някои друг лев я във “food corner”-a, я в киното етаж по-горе. Няма да липсват и пенсионирани мераклии, даже ще изобилстват. За дядковците интернет е тайнствена зона, а икономичния пакет на кабелния им оператор не предлага канали за възрастни. Това в кръга на шегата, ама препъни камъка е в думичката естествено. Там е разколът на поставения проблем.

Естествени са много неща. Сексуалното сношение също е естествен акт. Предлагам този път да не вършим работата наполовина и да не дискриминираме мъжете като ги обречем до пасивния статут на зяпачи и сеирджии. Наред с кърменето в моловете да е регламентиран и коитуса. Разбира се, с необходимите предпазни мерки за контрацепция и болести. Според нуждите на всеки да бъдат подсигурени и разнообразни секс артикули (срещу заплащене… все пак всичко е бизнес), а защо не всяка вечер и открит семинар по фелацио, автофелацио и т.н. с патрон Наталия Кабилкина? Защо не?

масово кърмене в молаМисля да отида и по-далче с провокацията. Не е ли естествено извършването на физиологични нужди? Имам ново предложение – в заведенията за обществено хранене върху столовете да бъдат поставени и гърнета. Дано се приеме с мнозинство, ще се спести досадното разкарване до нужника. Естествено, всичко звучи естествено парадоксално и ужасно. Пластичната хирургия и тя не е естествена, ама я има и се радва на широка популярност. Създава предимно гърди – онези, които Вие искате да показвате, кърмейки – с малко по-НЕЕСТЕСТВЕНА ФОРМА и размери. Така че заигравката с естественото се оказва въпрос на гледна точка или извъртане на истината в зависимост от интереса.

Моите уважения към всички майки, това е най-голямата магия на света – сътворението. Моите уважения и към техните деца, към съпрузите им, към мисията им, към циците им, но кърменето е процес между майка и дете – естествен процес. Този процес има заместител – шишенце с биберон. Не разсъбличайте и не сваляйте завесата на свещения акт, който може да имат само майката и новороденото й. Кърменето не е ексцибиционизъм. Не правете от него богаташко безхаберие за морала на хората. Нито съм жена, нито съм майка, за да чета морал или да ви давам акъл, но… като дете на майка не бих искал да съм кърмаче, отразено във витрината на магазин.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg