Чумата на 21 век или добре измислена стратегия за унищожаване на Европа

1

След излъчените стотици репортажи и гръмките коментари относно бежанците от Сирия, които плъзнаха из цяла Европа, реших да напиша тази редове. В България населението е силно разтревожено, но както казват и представители от „похитителите” – „Ние не искаме да останем в България… това е една бедна държава, в която няма пари и за населението и камо ли за нас… Нашата основна цел са Австрия и Германия…”, ето защо няма смисъл от тревоги и притеснение.

Истинските тревоги и притеснения са споходили обаче, австрийското население, сред което се намирам и аз в момента и поради тази причина ще разкажа какво всъщност се случва в Австрия, за да „отворя очите“ на българите и да не си мислят че те са най-зле. От политическа гледна точка бежанците в Австрия са посрещнати „с отворени обятия”, за което австрийците не намират обяснение и не знаят каква е причината да спрат нахлуването им в страната. От една страна, може би се обажда и гузната им съвест относно миналото на тази страна и събитията, случили се през Втората световна война. Може би не искат да ги обявят за нацисти и за това приемат сирийците, привидно на драго сърце. А за това колко плаща Австрия за пребиваването на един сириец в страната се появява сумата от 85 евро на ден… това са пари от данъкоплатците в страната, а за една силно трудеща се нация, изкарваща парите си с пот на челото, това е може би най-дразнещият факт!

бежанци, Европа, Австрия, Германия

Друга често коментирана тема сред австрийците е от къде тези бежанци са намерили 10 000 долара, за да бъдат преведени през граница и защо говорят английски език… всичко това звучи доста съмнително и буди подозрение в хората, че цялата тази история може би е благодарение на американците, които по този начин се опитват да унищожат икономически държавите на Стария континент.

Незначим, но и интересен факт за австрийците е, че по провинциалните градчета и селата хората не заключват вратите си, подобно на българите преди 10-ти ноември 1989 г. Австрия е „полицейска държава” със строги закони и престъпността е незначителна, но след огромните потоци от сирийски бежанци нещата се промениха. Хората тук вече заключват къщите си и са в непрекъснат страх за имуществото си! Преди няколко дни се появи и една доста лоша новина – „Сирийски бежанец изнасили 16-годишна австрийка”, което беше и капката, която преля чашата на търпението на австрийците. Това е истинското положение в Австрия в днешни дни и дано медиите в България и хората да престанат да коментират, че едва ли не в Австрия посрещат бежанците с „отворени ръце” и се опитват да ги задържат, а ние българите се чудим как да ги изгоним, защото тук непоносимостта от населението към сирийците е по-голяма може би от непоносимостта на българите към циганите!
P.S. Бежанците в Австрия, когато пиша статията са над 1 000 000, по официални данни.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

  1. Надежда на

    Това е доста голяма измислица или госпожата написала статията се движи в такъв кръг от хора. Аз преживявам съвсем различна реалност в Австрия, в която хората дават часове и безсънни нощи, както и всякакъв вид помощи на бежанците. Групи от хора спонтанно и бързо се организират и подкрепят с каквото могат. Последно бях в частно алтернативно училище, където родители, ученици, учители и техни близки и приятели превърнаха учлището за една седмица в бежански лагер и приеха стотици хора. Не бях виждала такава човечност и готовност за помощ до сега в тази държава и се гордея с тези невероятни Хора.

Коментирай в Delo.bg