За солницата и простотията

0

Нали сте чували, че не било възпитано да се тропа със солница по масата? Било българска простотия!!! По това ни познавали в чужбина. Чудесно!!!

За солницата и простотиятаА не е ли простотия в същата тази чужбина да не знаят, коя е най-старата държава в Европа?! Не е ли простотия да си играеш със съдбата на милиони хора по света и да избиваш невинни, за да задоволиш политическите и финансовите си амбиции?!

Да, това е разрешено, но не бива да удряш солницата в масата!! Не е ли простотия това да се отнасяш с жените като с говеда? Не е ли простотия да им забраниш да се усмихват на публични места? Не е ли простотия това да се правиш на маймуна, за да си модерен? Не е ли простотия това да си заобиколен с куп ненужни неща? Не е ли простотия да изхвърляш храна, а хора да умират за залък хляб!?

Простотия било да тропаш със солницата по масата, за да я отпушиш! И от това трябвало да се срамуваме. Айде стига, бе! Ами това сме ние!!! Това е българщината! Нали искаме да я запазим!? Не се хващайте на жалки манипулации.

Всички тези в чужбината, които се впечатляват от солницата по масата имат далече по отвратителни и просташки хранителни навици. Но са си техни и не им пука. Да не ви пука и на вас. Защото сте различни, истински и автентични.

За солницата и простотиятаКъдето и да сте, с когото и да сте, без да се притеснявате, ударете със солницата по масата и кажете добродушно и с най-широката си усмивка, че сте от прекрасната България! Нека търсят в Google родината ни, щом не са учили история и география.

Кажете му, че това със солницата е много стар български обичай за добър апетит! Повярвайте ми, всички ще го запомнят и винаги когато погледнат солница ще се сещат за вас и за България! И за нашия стар български обичай за добър апетит!!!

Не слушайте префинените псевдо интелектуалци. Те не знаят кои са и какво правят на тази земя. Те се срамуват да са такива, каквито са. Не страдайте от жалки комплекси, насадени от смешни хора. Нали сте българи!!!!

Ударете солницата по масата и си посолете храната за добър апетит! Това сме ние! Такива сме. Различни сме! Няма лошо. Не сме китайски ментета. На много им се иска да са като нас, но не са избрани за това!! Нека си удрят солниците в главите!

Да го знаете от мен…

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg