Продаваме си сливите… ама са за смет

10

С тази статия ще ангажирам неангажираните с внимание, женените с желание, неженените с фантазия, фантазьорите с реалност, а себе си с хонорар.

Не иде реч за друго, ами за цената на отлежалата, но непрезряла 20-годишна българска вагина. Оглупял съм от безсмисленото сърфиране в Интернет, но попадайки на една прелюбопитна новина, реших да ви запозная с тематиката. Знаете ли какво прочетох?

вагина, проституткиБългарски студентки, обслужват заможни дядковци срещу заплащане – къде? В Интернет… разбира се. Що за болест е тая мрежа, бе? Млади, най-често провинциални госпожици предлагат телесна компания на чичаци срещу заплащане. Дотук нищо изненадващо, казвам си аз… Поредната мома решила да яхне дедовия, за да си вкара пари във ваучера или да си купи леопардови ботуши от голямата разпродажба в мола. Да, ама не! Забележителното в случая е, че тези моми си докарват доход до 9 хиляди евро седмично. ДЕВЕТ ХИЛЯДИ ЕВРО. Не знам точния курс на еврото, но това са приблизително 18 хиляди лева. Седмично!

Според основателя на въпросния американски сайт Сийкинг арейнджмънт – Брандън Уейд, над милион и половин профила от платформата са собственост на студентки. Според ФОРУМНЮЗ и калкулатора ми, ако във въпросния сайт има регистирани близо 160 български студентки, то те въртят около 11 520 000 лева месечна печалба. Елката ми вече се задъхва, а сумата не е разпознаваема за моето око.

Разсъждението обаче, ме води към следното заключение – кризата по света, и в частност в България ражда проститутки, ама не проститутки като за криза, а скъпо платени. Това са новите мисионерки. Те ще извадят страната ни от кризата. С такива студентки ни чака светло бъдеще и икономически растеж. Необяснимо е къде отива излишъкът.

вагина, проституткиЧичковците се явяват меценати и благодетели на българското образование. Замислям се над образователния профил на непослушните студентки. Колко ли проститутки реално ще бъдат обслужващо звено в медицината, салоните на изкуствата, счетоводството, рекламата и прочие, и прочие? Николко… смея да твърдя аз. Курвата си остава курва. Няма професия, която да ти дава осемнадесет хилядарки седмично и то само, за да преотстъпиш детеродния си орган за чуждо ползване или гледане.

Предполагам, че “благодетелите“ са способни на извращения, но пък всичко си има и лична цена, а и никъде не беше спомената конкретика относно начина на компания. Дали тя е кучешка, мисионерска, дали е под формата на попова лъжичка или в поглъщането на солети в хватка „deep throat“. Няма и значение, важен е резултатът, а той е golden rain, не purple, а golden rain. Говоря за дъжд от пари, не за оня… извратения дъжд. Говоря и за шибаната сива икономика, където млади студентки, изпратени с буркан туршия, родителски спестявания и надежди, спят в петзвездни хотели, ядат суши, карат мерцедес и трябва да плащат данък, вероятно по-голям от общината, от която идват, но не го правят… Проблемът обаче не е финансов, а морален, а аз си падам по четене на морал.

Момичета, пенсионирането е близо, Вие сте първа категория труд, може би. До тогава ще сте спечелили достатъчно, но вероятно няма да сте спестили нищо. Ще сте угаснали светулки в мрака на перверзната интернет действителност. И останали пенсионерки без пенсия, няма да Ви остава много освен да си направите сайт, където да продавате, това, което Ви е останало.

Коментирай с Facebook

коментара

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!10 коментара

 1. Лалка Савова на

  Курвата наистина си остава курва, но какво правим, за да задържим онези момичета, които от нищета отиват при чичаците? И защо никой не иска да легализира проституцията у нас? Докога лобитата ще ни управляват…

 2. Мими Попова на

  Аз като работя от 16 годишна да не би да взема пенсия един ден. Да ама не. И спестявания откъде?! Затова те си знаят момичетата. Не ги разбирам, но ги оправдавам. Само се пазете деца.

  • иВан на

   И на мен ми се струва, че не само завижда ами май много му се иска и той да опита някоя млада студентка. С много голямо желание и подробно обяснява сексуалната страна на проблема – обикновено всеки говори за това което му липсва – бедния за пари, политиците за морал и чест.

 3. иза на

  Не,ги оправдавам момичетата,
  но тези големи цифри просто не отговарят на истината!
  Айде стига глупости.
  Да си продават каквото искат и за колкото искат!
  А колко мъже се продават също,знае ли този господин?!
  Ох,божее…

 4. Не му пожелавам на автора да попадне някога на мястото на тези момичета.
  Цяло чудо е, че не са се самоубили, по-жалко съществувание сигурно няма.
  Колкото до парите, в които се е взрял автора, не знам къде си ги прочел, но едва ли едно работещо момиче изкарва повече от 200-300 лева седмично…, а ходи ги изкарай ти за такива унижения,
  щом им завиждаш… Дори да има реално голям оборот, той отива по много джобове – сутеньорски, полицейски, общински, политически…, защото много чадъри трябва да има и на много места да се плати 😉

Коментирай в Delo.bg