Заразно добро: Върнаха бухалките и медала в „120 минути“ по bTV на златното момиче Катрин Тасева

0

Една от шампионките ни по художествена гимнастика Катрин Тасева преди няколко месеца трогна цяла България, след като реши да даде на търг златния си медал и бухалките, с които стана шампион на Световната купа в София.

Повод за това решение бе, че я трогнала историята на футболиста Иван Тодоров (на снимката), който страда от злокачествено образувание на крака и се нуждае от средства за лечение в чужбина.

Три месеца след търга в предаването на bTV „120 минути“ анонимният мъж, който даде 10 000 лева, за да притежава медала и бухалките, а и за да помогне на спортиста да се излекува по-бързо, върна отличието и уредите на Катрин Тасева.

Шампионката ни беше удивена от това, което ѝ се случи в ефир, разплака се от вълнение, а водещият Светльо Иванов ѝ окачи медала, по желание на благодетеля, чиято самоличност бе запазена в тайна.

Катрин Тасева„Страхотен човек, страхотен жест“ –

каза Катрин през сълзи.

Водещият пък цитира думите на анонимния дарител:

„Всеки медал трябва да бъде при шампиона си. Има много талантливи хора с титли, но Катрин Тасева е шампион със сърце.“

Футболистът Иван Тодоров се възстановява след претърпяната операция, за която бяха преведени по сметката му и въпросните 10 000 лева.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg