Ягодова Луна е! Ето какво носи тя за всяка зодия

0

На 24 юни 2021 г. ще наблюдаваме т.нар. Ягодова Луна. Спътникът на Земята е пълна и в бледо розов цвят, когато Слънцето в Рак формира опозиция на Луната в срещуположния му – Козирог. Пълнолунието е време на кулминация и обещание за изпълнение на това, което е започнало по време на Новолунието. Астролозите го определят като свръх емоционално време – на романтика и хармонични взаимоотношения.

Ягодова луна или ежегодното юнско Пълнолуние е астрологичният символ на лятото.

На началото му, чувството на лекота и огромната емоционална сладост, която носи. С тези енергии, работещи в тандем, вечерта на 24-ти ще бъде идеалното време да си припомним минали победи и постижения – и да насочим погледа си към бъдещ успех.

Най-осезаемо ще се усети влиянието на т.нар. Ягодова Луна от кардиналните знаци Везни, Овен, Козирог и Рак.

При хората от тези зодии запазването на хармонията в отношенията с най-близките им хора ще е изключително трудна задача. От една страна е много вероятно да се претоварят в желанието си да угодят на всички, което в последствие ще ги умори и изнерви. От друга страна може да се отдадат изцяло да себе си и да забравят близките и техните нужди, което пък ще разстрои останалите. Който и от двата сценария да преобладава е важно да се постараят да са достатъчно търпеливи и отзивчиви към другите, но без да се увличат и да губят връзка със себе си и собствените си нужди.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Тамара ГлобаАстрологът Тамара Глоба разкри дълго пазена тайна за зодиите

 

Същевременно, по време на това пълнолуние може да получите повишение или предложение за работа, особено ако това е нещо, за което сте работили. Ягодовата Луна е свързана със значими резултати. Дори да не получите добри професионални новини, това пълнолуние е мощен момент да го поискате. Използвайте енергията на Козирога, за да поискате парите или признанието, което заслужавате.

Земните знаци Телец и Дева около Пълнолунието ще имат най-силна нужда от почивка и няма да им се занимава особено много със светски събирания или с активно общуване. Най-добре биха изкарали периода в тясна семейна атмосфера, обградени от най-близките, но и спазвайки известна дистанция с тях.

Въздушните знаци – Близнаци и Водолей по всяка вероятност ще са влюбени и до голяма степен фокусирани върху близък до сърцето им човек. Важно е в желанието си да угодят на този човек да не забравят себе си и собствените си нужди.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

зодииЕто ги! Петте най-емоционални зодии

 

Огнените знаци Стрелец и Лъв ще са склонни да харчат крупни суми, опитвайки се по този начин да демонстрират любовта си към най-близките. Ако освен правилните подаръци, съумеят да подберат и правилните думи и отношение, ще направят хората около тях наистина щастливи и признателни.

Водните знаци Риби и Скорпион ще имат шанса да приключат с важни задачи и проекти и да се освободят поне до известна степен от напрежение, което отдавна ги тормози.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg