Ученичка, студентка и ивент мениджър са победителките в „Lady Bulgaria“ 2019

0

12-то издание на конкурса „Lady България“ избра своите три свои победителки на официална церемония, провела се на 22.02.2019 г. в София. Това са Ая Борчева – Lady Bulgaria International 2019, която е ученичка в „ГПЧЕ Симеон Радев“, а хобито ѝ е тенис на корт. Lady Bulgaria Universal 2019 – Бояна Ацева е студентка в Нов Български Университет, а в свободното си време практикува класически балет. Lady Bulgaria Universe 2019 – Ивана Славова, която е ивент мениджър във ВУСИ, тя обожава да пътува и опознава различни култури.

И трите призьорки са неомъжени дами, какъвто е и регламентът на този конкурс за красота. Тази година за участие бяха избрани 13 финалистки от над 150 кандидатки за титлата.

Конкурсът се проведе в три тура. В първия финалистките дефилираха с прекрасните дрехи от линията „Green Basket“ на Мисис България Яна Средкова. Третото дефиле беше в официалните тоалети на Boutique SANDRO FERRONE на Мисис Дама на годината Ваня Цолова.

По традиция конкурсът „Лейди България“ има благотворителна кауза. Специален гост на конкурса бeше Цвети Радойчева, талант, който завладя сърцата на гостите. Водеща на събитието беше Елизабет Методиева.

Жури в състав Анелия Петкова, Ваня Цолова, Велина Евтимова, Невена Пеева, Лина Картър, Мария Петракова, Илиана Динева, Ивана Филчева, Силвия Теодосиева, Елефтериа-Лили Мичева, Паолина Крушкина, Ивелина Здравкова, Габриела Попова, Димитър Димитров, Валентин Качулков и председател Мадлена Иванова определи трите победителки.

Лице на организаторите “FAMOUS” стана Лора Шишийска, която е ученичка в ПЕГ „Екзарх Йосиф“ и мечтае да завърши медицина.

Снимки: Теодор Атанасов

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg