Новият Агент 007 ще е… цветнокожа дама

0

Ролята на Агент 007 в бъдещия 25 филм за Джеймс Бонд ще бъде поверена на цветнокожа дама. Това е британската актриса Лашана Линч. 31-годишната пантера се е снимала в лентата „Капитан Марвел“. Там се превъплъти в ролята на Мария Рамбо, най-добрата приятелка на Карол Денвърс.

От 2006 година ролята на Джеймс Бонд се изпълняваше от английския актьор Даниeл Крейг. Но през месец май 2016 година той заяви, че повече не желае да играе в шпионската сага.

Даниел КрейгДаниел Крейг на 50

 

Тогава тръгнаха шеговити спекулации в социалните мрежи, че неговата роля вече трябва да бъде поверена на жена. Но потребителите тогава не подозираха, че все пак са отгатнали бъдещия ход на събитията.

агент 007За решението главният шпионин на Нейно Величество да стане представителка на нежния пол е повлияла една от авторките на лентата – Фийби Уолър-Бридж, известна с феминистките си възгледи. Мнозинството от феновете на филмите за агент 007 изразиха възмущението си от новия избор. Според тях ролята на Бонд е прекалено мъжка, за да може с нея да се справи дама.

Премиерата на филма „Джеймс Бонд 25“ ще се състои през 2020 година. Повествованието ще започне с класическия агент 007, който излиза в пенсия и се е установил на остров Ямайка. Там той се среща с ръководителя на британската шпионска служба МИ-6 за нова мисия. На Даниeл Крейг бива представена неговата цветнокожа заместничка, която е взела дори и неговия култов кодов номер 007.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg