Най-красивото момиче на планетата за 2019 г. е от България

0

9-годишно българско момиче спечели конкурс за красота и стана най-хубавото дете на земята.

най-красивото момиче

Бриана Петрова спечели титлата GRAND PRIX „Мини Мис и Мини Мистър Планета 2019″. Малката красавица е от Варна, а конкурсът се проведе в България.

Бриана се наложи над момичета от над 20 държави. Участничките бяха на възраст от 4 до 17-годишна възраст от Бразилия, Южна Африка, Русия, Бразилия, Индия, Румъния, Грузия и др. се конкурираха помежду си. Малките участници бяха оценявани от компетентно международно жури, съставено от професионалисти в сферата на шоубизнеса и красотата, журналисти и дизайнери. Варненката впечатли оценяващите с проект за деца в неравностойно положение. Защитата на тезата си тя сподели пред журито толкова убедително, че просълзи част от тях.

На церемонията по избор на „Мини Мис и Мини Мистър Планета 2019″ имаше и детско звездно жури, което се състоеше от победители от предишни години на конкурса.

Момичето дефилира в три рунда, като се представи с традиционна българска носия, бляската бална рокля и с костюм на русалка. Това е втората световна титла за Бриана Петрова. Само преди няколко месеца тя стана Най-красивото дете в света, след като в Солун победи представителките на 55 държави.

най-красивото момиче

Бриана Петрова е професионален детски модел и фотомодел.

най-красивото момиче

Има опит в телевизионни реклами, ревюта и многобройни фотосесии. Освен като модел, тя участва и в много други международни и национални конкурси за красота, музика и танци.

Бриана е родена през 2009 г. През есента ще бъде в 4 клас на училище „Гео Милев“ в морската столица. Български език и математика са любимите й предмети, а извън училище свири на пиано, танцува и взема уроци по поп и джаз пеене.

За нейните крехки 9 години тя има в колекцията си над 60 медала от състезания по красота, което дава основания често да я наричат „детето чудо“.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg