Mr. Almond вече и в интернет с нов онлайн магазин

2

Наред със своите над 20 магазина в град София и Перник, Mr. Almond „отвори врати“ и в интернет. Почитателите на веригата за ядки, сушени плодове, тахани и други здравословни храни вече могат удобно и лесно да поръчат любимите си продукти онлайн – директно до дома или офиса на адрес: https://mralmond.bg

Магазин за ядки Mr. Almond

Mr. Almond

Продуктите са подредени в категориите сурови ядки, печени ядки, миксове от ядки, сушени плодове, тахани и други здравословни храни. Както винаги досега, със специалната си селекция, създателите на Mr. Almond обръщат особено внимание на качеството.

Всеки месец избрани артикули от магазина ще са на специални промоционални цени – както онлайн, така и в цялата верига. На страниците си Mr. Almond редовно ще публикува и вуксни рецепти за здравословно хранене, които се приготвят с богатите на полезни вещества ядки, тахани, брашна и други предлагани биохрани.

Със старта на новия си онлайн магазин брандът разширява присъствието си в цялата страна. Доставки ще се извършват в работни дни до всяко кътче на България. За всички поръчки над 50 лева Mr. Almond осигурява и безплатна доставка.

Най-новият магазин от веригата за ядки в гр. София се намира в Кауфланд Дружба, с адрес жк. Дружба, ул. „Хайделберг“.

Mr. Almond - Ядки, сушени плодове, тахани

Mr. Almond в Кауфланд Дружба, с адрес гр. София, жк. Дружба, ул. „Хайделберг“

Веригата Mr. Almond е основана през 1997 година и вече 22 години предлага продукти с премиум качество и обслужване.

Mr. Almond – ядки и още нещо…

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!2 коментара

Коментирай в Delo.bg