Какво ни очаква през 2022 г., в Годината на Тигъра?

0

2022 г. ще бъде под знака на Годината на Тигъра за източния астрологичен календар, познат още като Китайски зодиак. Той е с 60-годишен цикъл, което означава, че през 6 десетилетия се повтаря всяка зодия с определен цвят и елемент от него. Състои се от 12 години във владението на повиканите от Буда животни – Плъх, Вол, Тигър, Заек, Дракон, Змия, Кон, Коза, Маймуна, Петел, Куче и Свиня, както и от пет двойки – елемент със съответстващ цвят и планета.

Първата двойка – Метал (бял цвят) и Венера, управляват годините, завършващи на 0 и 1. Елементът Вода (черен цвят) и Меркурий, управляват годините, с последно число на годината 2 и 3. Дърво (зелен цвят) и Юпитер – тези с последно число 4 и 5, Огън (червен цвят) и Марс, е за завършващите години на 6 и 7, а елементът Земя (жълт цвят) и Сатурн – тези с последно число 8 и 9. Ето защо 2022 г. ще е под влиянието на елемента Вода и планетата Меркурий.

Според китайския зодиак,

2022 г. е Годината на Тигъра, в частност на Водния тигър.

Началото ѝ е на 1 февруари 2022 г. и ще продължи до 21 януари 2023 г., когато ще бъде продължена от Годината на Черния заек.

Тигърът е третият от дванайсетте китайски зодии, а негов аналог в традиционния хороскоп е Водолей. Ако сте родени през 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 или 2022 г., то вие сте под знака на Тигъра.

Тигърът представлява енергия, сила, защита, алтруизъм, лидерство, целеустременост, уважение, революционни идеи. В същото време и уязвимост, чувствителност, егоизъм, надценяване и живот на принципа „всичко или нищо“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

зодияБез тези 3 зодии животът ни би бил по-добър

 

Неподвижният елемент на Тигъра е дърво. 2022 е водна година, според китайските пет елемента. Тъй като водата е еквивалент на черния цвят в системата от пет елемента, ето защо 2022 г. се нарича още Годината на черния тигър на Ян. Комбинацията от вода и дърво е изключително положителна, тъй като водата подпомага развитието и живота на дървесината. От своя страна дървесината пък придава стабилност на водата и способност да постигне целите си. Ето защо, според китайския зодиак,

Годината на Тигъра 2022 ще бъде изпълнена с възможности и просперитет.

Безпрецедентен брой обикновени хора ще се присъединят към редиците на милионерите. Ще бъдат направени множество технологични пробиви и нивата на борсовите акции ще продължат да се покачват.

Годината на Тигъра може драстично да промени живота ни към по -добро,

стига да не се страхуваме да превърнем мечтите си в реалност.

2022 г. е подходяща за стартиране на нови проекти и начинания в различни сфери. Стремежът на всички ще бъде да не изпускаме момента и никога да не губим фокуса си. Силата на Тигъра ще ни помогне да напреднем и то осезаемо. Ще бъдем подложени на ситуации, с които никога не сме се сблъсквали досега. Предстои ни да прекараме ваканциите си на нови места и ще харчим пари за неща, които не сме купували преди.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

зодияТрите зодии, които носят само късмет в любовта

 

Най-щастливите зодии през 2022 г. ще бъдат Конят и Кучето. Те ще имат шанса да намерят истинска любов, а бизнесът им ще процъфтява и привлича пари като магнит. Две от зодиите в китайския календар няма да имат същия късмет. Традиционно, Маймуната и Змията не са приятели с Тигъра. Вероятно лош късмет ще ги последва през 2022 г., така че се препоръчва предпазливост в любовта и допълнително внимание при инвестиции.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg