ДЗИ, Дженерали и Алианц са „Застрахователи за обществото 2016“

0

Благотворителни инициативи на компаниите ДЗИ-Общо застраховане, Дженерали Застраховане и Алианц България получиха тазгодишните награди „Застрахователи за обществото“. Те се връчват за втора поредна година от Асоциацията на българските застрахователи и Българската асоциация на застрахователните брокери. Конкурсът утвърждава добрите практики в застраховането и стимулира дългосрочните инициативи в полза на българското общество.

Застрахователи за обществото

Ивета Кунова, БАЗБ, Светла Несторова, АБЗ, Карина Караиванова, КФН

Трето място при отличията „Застрахователи за обществото“ печели АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ за своя Национален конкурс Алианц България за живопис, скулптура и графика. В продължение на две календарни години 2015- 2016 на територията на страната съвместно с регионалните групи към Съюза на българските художници се провеждат регионални изложби в градовете Велико Търново, Бургас, Плевен, София, Пловдив и Варна. Във всеки град се назначава определено от Алианц България жури, което присъжда по три награди, съответно по една в разделите живопис, скулптура и графика.

Застрахователи за обществото

III място – АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ за своя „Национален конкурс Алианц България за живопис, скулптура и графика“

Второ място в годишните отличия „Застрахователи за обществото“ спечели ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД за каузата „Сигурен дом – сигурен шанс за щастие. Сигурен дом за нашите деца“. С този проект на Дженерали, компанията дарява по 1 лев от продажбата на всяка полица „Домашно имущество“, за да могат повече изоставени деца в България да живеят в семейство. Всички средства се даряват за построяването и поддържаното на първата Семейна къща.

Застрахователи за обществото

II място – ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД за каузата „Сигурен дом – сигурен шанс за щастие. Сигурен дом за нашите деца“

Най-много гласове събра каузата на “ДЗИ-ОБЩО ЗАСТРАХОВАНЕ” ЕАД „История с бъдеще: висше образование за повече български деца!“ Каузата, която ДЗИ припознава за своя лична мисия, е повече деца да продължат образованието си във висше учебно заведение. Чрез средствата от учредения набирателен фонд, всяка година 10 деца от различни региони на страната ще получават месечна стипендия и покриване на таксите им за обучение до завършването на образователно-квалификационна степен бакалавър.

Застрахователи за обществото

I място – ДЗИ-ОБЩО ЗАСТРАХОВАНЕ” ЕАД за инициативата „История с бъдеще: висше образование за повече български деца!“

Общо 13 кампании се бориха за наградите „Застрахователи за обществото 2016“.

Призовете бяха раздадени на тържество по случай професионалния празник на застрахователния бранш на 4 октомври в столичен пиано бар. Вечерта продължи с много музика и празнично настроение, благодарение на водещите Хилда Казасян и Костадин Филипов.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg