Има ли изгодни онлайн кредити и какво трябва да внимаваме

0

Едни от най-изгодните онлайн кредити, които се предлагат от небанковите дружества в България, са безлихвените кредити. Те се предлагат на клиентите, които теглят за първи път. Те са без скрити такси, с 0% ГПР и най-често се погасяват в едномесечен срок.

Безлихвен кредит – истина или мит? 

Питате се дали това е маркетингов трик. Не, това е напълно реално и всички подобни изказвания са напълно неоснователни. В  статията ще ви насочим към някои от предимствата, свързани с този изгоден кредит.

В случай, че теглим за първи път промоционални кредити без лихва от една компания, то ние ще получим предложението безплатно и ще върнем точно толкова, колкото сме получили. Нещата стоят по различен начин, ако решим да изтеглим втори кредит от въпросната институция. В този случай, кредитният продукт няма да е безлихвен, а ще ни бъдат начислени стандартна лихва и някои такси за подготвителни и административни услуги.

Предимства на кредитите без лихва

Когато теглите първи кредит при промоционални условия ще се уверите, че тези кредитни продукти имат много предимства. Основният плюс е, че така си създавате положителна кредитна история. Така в бъдеще, ако кандидатствате за потребителски или ипотечен кредит, в досието ви ще фигурира информацията, че сте надежден платец и връщате кредитите си навреме.

Ето и останалите ползи на първия безлихвен заем:

– ясен и прозрачен регламент за отпускане на безлихвен кредит;

– формалностите са сведени до минимум;

– скорост, удобство и достъпност на услугата, която отговаря на всички международни принципи за финансови услуги от разстояние;

– опция за усвояване на средства, без да се посочва целта за изразходването им;

– бързо становище относно одобрението за безлихвен кредит (ако не сте одобрени, заемодателят се свързва с вас и ви информира до минути).

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg