Яжте тази супа вместо антибиотици! Ето рецептата

0

Сезонът на коварните антибиотици, настинките и грипа започва. Предлагаме Ви една невероятна

рецепта за супа, с която ще Ви помогнем да се преборите с бактериите и вирусите по напълно естествен начин.

В действителност, тази супа е по-ефективна от всички антибиотици и други синтетични лекарства срещу простудни заболявания. Тя съдържа мощни антибактериални съставки като червен лук, чесън и мащерка, всички от които ще подсилят Вашата отслабнала имунна система.

естествени, природни антибиотици10 природни антибиотици, които борят тежки инфекции

 

Ето и безценната рецепта за тази супа:

Съставки:

20 скилидки чесън (обелени и почистени)
2 чаени лъжички зехтин
2 супени лъжици краве масло
1 чаена лъжичка прясна мащерка
2 големи глави лук (нарязани на ситно)
6 чаши (250 мл всяка) пилешки бульон
1 връзка магданоз
2-3 дафинови листа
3 чаши стар хляб (на кубчета)
1 чаша заквасена сметана

Яжте тази супа вместо антибиотициНачин на приготовление:

Загрейте фурната на 180 градуса. Потопете скилидките в зехтин и така намазнени ги увийте в алуминиево фолио. Поставете ги във фурната за около половин час, след което ги оставете да се охладят.

В тенджера разтопете маслото и зехтина, задушете лука (като добавите малко топла вода) в продължение на 10 минути. Извадете от алуминиевото фолио и изстискайте добре задушените скилидки чесън от зехтина, след което ги добавете към задушения лук. Разбъркайте добре, след което прибавете мащерката, пилешкия бульон, нарязания на ситно магданоз и дафиновите листа.

Оставете гозбата да ври на слаб огън, след което добавете нарязания на кубчета хляб. Нека супата покъкри в продължение на още 5 минути, като целта е хлябът да омекне. Дръпнете от огъня и след като изстине, пасирайте до получаването на хомогенна смес. Върнете след това сместа в тенджерата и за финал добавете заквасената сметана. Подправете със сол на вкус. Добър апетит и бъдете здрави!

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!



Коментирай в Delo.bg