VS Dance – танцуващите ангели

0

Когато още с първия ритъм на спектакъла краката на зрителите в салона заиграват с тези на танцьорите от VS Dance на сцената, а кожата на същите тези зрители стои настръхнала повече от два часа, тогава – повярвайте ми, раят е слязъл на земята.

Експлозия от позитивна енергия и букет от усмивки подариха на своите гости над 180 момчета и момичета от столичната танцова школа. Публиката не оставаше длъжна на емоциите, облечени в съвършени хореографии и хитова музика и замеряха инстинктивно усмихнатите танцуващи ангели на сцената с нестихващи аплодисменти! Само един подобен спектакъл като „Evolution of dance“ може да те накара да повярваш в младите, в новите българи и да изтрие всички мисли за емигриране.

С този мощен ураган от десетки неземни съчетания на сцената на Младежкия театър „Николай Бинев“

свръх талантливите танцьори на VS Dance доказаха, че България не е държавата на чалгата и пошлостта.

Не, това не е страната на Азис и Криско, а на търсещите свободата на духа млади българи, за които смисълът е да останат тук.

vs dance, evolution, танцов спектакъл

Съвършената плеяда от хореографи беше дала всичко от себе си, за да направи вечерта на 16 юни повече от пиршество за сетивата на всички в препълнената зала. Перфектни диагонали и формейшъни, спиращи дъха съчетания от брейк, контемпоръри, суинг, фри стайл и още куп цветни танцувални каскади се изсипваха пред жадните погледи на гостите на спектакъла, независимо дали се изпълняваха от професионалистите или от техните ученици. Гледаш ги – уж деца, а всъщност завършени танцьори, чието бъдеще е повече от обещаващо, тъй като на моменти надминаваха по качество на изпълнение дори менторите си!

От името на всички в залата си позволявам да благодаря за удоволствието, с което ни дарихте всички Вие, талантливи млади хора от VS Dance! Адмирации и за Веси Бонева, Иван Радуловски и Асен Кукушев за перфектното вокално и сценично допълнение на вечерта. В очакване сме на следващия невероятен спектакъл, за да продължим да вярваме, че да останеш в България има смисъл!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg