Силвия Желева с нова книга – „Нюанси любов“

0

След „Любов в куфар“ сега магичната Силвия Желева ще зарадва своите читатели с още едно романтично томче.

Силвия Желева

То носи заглавието „Нюанси любов“ и това е никак не е случайно. Думите ѝ като перли сякаш оформят огърлица за най-невероятното чувство, което изпитваме един към друг – любовта.

По своята същност любовта е многолика. Тя е въпрос, чиито отговори търсим в състояние на самота, тъга, умора, радост и възторг. Нищо на света не е по-голямо от нея, защото е движещата сила на всичко. Това, обаче, не пречи да бъде побрана в куфар, както успя да стори с нея авторката с първата си книга.

Сега в „Нюанси любов“ Силвия Желева прави дисекция на съмненията, които често подлагат любовта на изпитание, но и не пропуска да остане вярна на оптимизма, че най-доброто предстои. За да обичаме и за да ни обичат, трябва да разберем, че егоизмът като цвят няма място в палитрата на исниската, мечтаната, най-голяма любов, която изпитваме сега, точно в този миг.

Силвия Желева е на 34 години и е родом от Ямбол. Завършила е пловдивския университет “Паисий Хилендарски” със специалност маркетинг. Поезията и магията на книгите я завладяват още от малка. Истински вярва в любовта,в силата на думите и разговора на душата с белия лист. Сред любимите ѝ поети са Емили Дикинсън, Шели и Яворов.

Днес работата ѝ е свързана с интериорни решения за дома,които ѝ помагат да открива точните детайли. За нея поезията е начин на самоизразяване и общуване, какъвто е интериорният дизайн и изкуството като цяло.

Премиерата на „Нюанси любов“ ще се състои l „Gallery and Hall“, София, ул. „Оборище“ №5 на 22 октомври от 19 часа. Входът е безплатен и всеки е добре дошъл.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg