Роби Уилямс е звездата на Spirit of Burgas 2015

0

Първият потвърдил хедлайнер тази година на музикалния фестивал край морето Spirit of Burgas, е Роби Уилямс. Хулиганът на британската поп музика заряза през 1995 г. групата, с която в началото на 90-те Take That и постави началото на зашеметяваща солова кариера. И така… вече 20 години албум след албум, сингъл след сингъл, оглавявали класациите за дълги периоди навсякъде по света!

След пауза от 1 година музикалният фестивал на открито Spirit of Burgas се връща отново на черните пясъци, за да зарадва хиляди меломани! На три сцени ще пеят гост изпълнителите на 7 и 8 август.

До този момент Spirit of Burgas доведе у нас едни от най-известните и обичани музикални легенди като Moby, The Prodigy, Faith No More, Skunk Anansie, Korn и Wu-Tang Clan.

Време е у нас да пее и най-известният британски изпълнител от началото на новото хилядолетие – бунтарят Роби Уилямс! Позволете му да ви забавлява… в Бургас!

Билетите за Spirit of Burgas ще са в продажба от 10.00 ч. на 18 март.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg