Литературно четене с мисъл – на 27 април

0

Група младежи организират литературно четене с мисъл, което да даде сцена и да съхрани българската литература, да вкара млада кръв в средите на творците и хората от изкуството. Литературното четене ще се състои на 27 април в Кафе Клуб „Влайкова“ от 20 часа. Главни герои на събитието са млади български автори, някои издавани, други все още не, които ще представят своето изкуство пред аудиторията.

В интервю за delo.bg, организаторът Денис Олегов сподели, че това събитие е належащо, защото е своеобразен начин да се съхрани българската литература и знание. То се е зародило поради липсата на място за изява на младите.

Ще има фантастика, любов, реализъм, обществено насочена литература, ще има дори поети, които пеят. Шестима ученици ще представят своят талант, а веднага след края на събитието ще започне организацията за следващото… Ново надежда за младите и тяхното изкуство.

Денис Олегов кани всички Вас на събитието на 27 април 2016 г. от 20 ч. в Кафе Клуб „Влайкова“, за да протегнете ръка към литературата и младежта, за да се запознаете подробно с новите български писатели – Вашите деца, Вашите съученици, Вашите приятели.

Повече – вижте във видеото!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg