Коледната нощ на Георги Христов

0

Знаете ли как да направите своята Коледа незабравима? Един концерт, един глас, който обичате и песни, които Ви карат да се чувствате по-добри. Поне на Коледа. И не само на Коледа.

Георги Христов, Коледна нощ 2015, ИзгарямДо началото остават минути… зала „България“ е потънала в тъмнина и само след миг децата от Бон Бон и Георги Христов запяват Поне на Коледа да се обичаме. Деца, светлина и глас – това е магията, в която ни потапя ярката звезда на българската поп сцена. Това е и началото на приказката, коледната приказка, в която публиката сама избра да се потопи, да се вълнува и да преживее всеки един миг и да запази топлина в сърцето си за Рождественската нощ!

Неповторимо изживяване за меломаните в залата беше начинът, по който артист от класата на Георги Христов изпълни известните коледни стандарти. Както винаги той доказа, че за неговия глас всяка песен е просто нова възможност. И някак естествена беше появата на сълзи в очите на феновете след първите тактове на „Joy to the World“ и неповторимия звук на органа в зала „България“.

Георги Христов, Коледна нощ 2015, ИзгарямНо може ли празник без приятели? И тя не закъсня… на сцената е Нели Рангелова и хванати за ръка те запяха в дует „Една любов“ – верни приятели в живота, съмишленици в изкуството, истински. И всички почувствахме онова, неописуемото, възможно само от срещата с големия талант.

Бисовете започнаха буквално след първата песен. Публиката никога не би простила на Георги Христов, ако той не беше изпял най-големите си хитове. Много причини има и едноименната песен от най-новия албум на певеца „Изгарям“ намериха място в програмата, а какво да кажем за „Още те обичам“, „Черно и бяло“ и „Не съжалявайте“.

В изкусната интерпретация на Георги Христов прозвуча и „Камино“, изпята преди години от Ирина Чмихова минути преди дълго отлагания от бисовете финал на концерта.

Коледна нощ, Георги Христов

концерт „Коледна нощ“ на Георги Христов, 02.12.2015 г. сн. Румен Стефанов

Без суета и без грим, близо до публиката и отдаден 100 процента Георги Христов подари истинска Коледна нощ на феновете си в София и отправи покана към тези във Варна на 10 декември и на 11-ти в Русе.

Сигурен съм, че усещането, което остава във всеки човек след такъв концерт може да се изрази само и единствено с думите: Още и още, и още… защото това е Коледната нощ на Георги Христов и това е най-ценния подарък за неговата публика!

Той наистина пя на живо, пя за нас и беше вълшебно!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg