Ритон – нови песни, шармантни тоалети и пищна сцена на спектакъла „Чакаме ви с любов“

0

За пореден път Ритон – най-обичаният български дует доказа, че и у нас може да се прави истинско шоу на световно ниво. Спектакълът „Чакаме ви с любов“ възпламени до червено препълнената зала 1 на НДК, а хората аплодираха, пяха и танцуваха не само на шлагерите на Здравко и Катя, а и на новите им песни.

След като преди 4 години дует Ритон дариха парите от некупените за тях букети в помощ на събирането на средства за първата педиатрична линейка в България, на 30 май те обявиха, че и тази година призивът към почитателите им е да дадат предвидените за цветя пари за благотворителност. Този път каузата е доизграждане на параклис в Банкя.

Две различни визии смениха по време на шоуто изпълнителите на „Лятото“ и „Джалма“. Във втората част на спектакъла Катя, като основен стилист на дуета беше заложила на синьо и черно (на снимката долу), а в първата – на сребристо и черно. И докато нежната половинка на дуета впечатли с буфан ръкави, Здравко пък се появи на сцената с уникално сако – без един ръкав (на заглавната снимка).

Една от новите песни на Ритон – „Мама“, подарък за дуета и дело на Богдана Карадочева (текст) и Стефан Димитров (музика) разплака много хора в залата. Песента имаше премиера през април тази година, когато композиторът на „Събота късен следобед“ и „Болката отляво“ отпразнува своя 70-годишен юбилей в същата зала 1 на НДК.

Летните концерти на Ритон продължават в страната – през август и септември Катя и Здравко ще зарадват почитателите си във Варна, Пловдив и Русе.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg