Българинът Danny Levan покори Испания

0

Българският Рики Мартин – Danny Levan отвя румънката Инна и то в чужбина. Изпълнителят на Rapture се изкачи на 2-то място в елитната испанска класация за поп музика, а далеч под него останаха имена като Inna и Ники Минаж.

Danny Levan

За броени дни, последният проект на родния хубавец от 22-ро място се изкачи до призовата двойка, като затвърди мнението, че българите винаги ги оценяват повече извън родината им.

Тук, у нас, често срещаме повече трудности и по-малка оценка отколкото в чужбина. И това за постижението на новата ми песен не е прецедент.

споделя Danny Levan и допълва:

Фактът, че в страна като Испания съм предпочитан повече от имена като Инна и Ники Минаж ме кара да продължавам да творя в същия дух и да не спирам дори и за минута.

Danny Levan

Композицията Rapture не е дебютен проект на Danny, който попада в обсега на испанските класации. Предишния му хит също обра овациите в горещата страна, но този надмина и най-добрите очаквания.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg