Най-кошмарните и нелепи самолетни истории

0

Причината за всички самолетни истории, които предстои да прочетете е една и съща – на определен пътник или пътници е било забранено да се качат или да останат на борда на въздушни лайнери. Съображенията са различни, някои от които дори нелепи, но със сигурност са превърнали полета на останалите пътници в кошмар.

Всъщност, причината тези истории да бъдат описани, е инцидент възникнал наскоро с двойка от Китай и техния син на 3 години. Семейството било помолено да напусне борда на самолета на Cathay Pacific, който трябвало да лети за Хонг Конг. Причината била отказа на родителите да сложат колан на своето дете. В резултат на възникналата разправия полетът закъснял с повече от 30 минути, а изнервените пътници дори призовали екипажа да извика полиция.

cathay pacific

Ето и още такива подобни самолетни истории:

самолетни истории с пътник мирише на борда на самолетAmerican Airlines отказали да качат французина Мехди, на 27 години, на който трябвало да пътува по направлението Париж – Далас. Самолетът трябвало да излети от парижкото летище Charles de Gaulle, но младия мъж не бил допуснат от екипажа защото миришел странно. Той бил помолен от екипажа на самолета да се изкъпе преди да се качи на борда, или поне така твърди пресата. Нещо повече – една от стюардесите му казала, че тъй като лети с американска компания, а самолетът е американска територия, то капитанът има правото да му откаже да лети с този самолет. Скоро след това, мъжът бил ескортиран от полицаи и напуснал самолета.

самолетни истории с агресивен спящ пътникДруга подобна история се случила по време на полет на SpiceJet. Тъй като полетът се забавил с 5 часа, 67-годишният пасажер ПК Махешвари решил да си подремне в кабината. Според индийско издания, една от стюардесите го събудила без да иска, след като се спънала в неговия крак. Последвало спречкване между мъжа и екипажа, след което той и семейството му били помолени да слязат от самолета. Причината – Махешвари бил ударил шамар на член от екипажа. Семейството напуснало самолета и продължило пътуването си с автобус, тъй като не разполагало с достатъчно средства за купуването на нови самолетни билети.

Още невероятни и неприятни самолетни истории, които превърнали пътуването на доста хора на борда на самолети в истинско предизвикателство на духа може да прочетете тук.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg