Тони Димитрова: И до днес се страхувам от полети

0

Всяко лято от няколко години насам Тони Димитрова е жури във Велинград на конкурс за деца-таланти „Дъга над Клептуза“.  Именитата бургазлийка, която стана БГ вдъхновител на годината на БГ радио преди четири години има рожден ден на днешния 10 януари. Потърсихме я навръх празника ѝ, за да разкаже за Вас, читателите на delo.bg спомените от първия си полет.

Тони ДимитроваПървият ми полет със самолет беше през 2001 г. Няма как да го забравя! Пътувахме за Нова година заедно с дует Ритон, Шкумбата, Петър Вучков и други до САЩ. До онзи момент не бях се качвала на самолет. Помня, че

като излитахме се разплаках, защото ме беше страх, а и до днес продължавам да се страхувам.

Самолетът излетя и вътрешно в мен всичко се обърна. Тогава попитах Здравко от Ритон дали и при него е така и той ми отговори, че двамата с Катя са свикнали и да не се притеснявам. Това беше по дестинацията София – Лондон – един безкраен полет с огромен самолет, в който бяхме наблъскани като сардини.

Няколко часа по-късно излетяхме от Лондон за Чикаго. Стоях до прозореца и бях притисната от една доста пълна цветнокожа дама. Беше пълно с афроамериканци и от някъде понамирисваше на гадно. По едно време мина стюардесата и започна да ухае на хубаво, а тя пръснала с парфюм и то по комика Весо Парцала, с когото летяхме. А той нали е с дълга брада и коса и стюардесата решила, че от него намирисва. Тогава той започна да ми се оплаква как са решили, че мирише. Започнахме да се смеем, въпреки че се бях концентрирала в страха си високото и неизвестното. Помня, само че му казах да не ме занимава и продължих да изживявам страховете си.

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Евтини самолетни билети ще откриете в промоционалните предложения на Check.bg ®

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg