Орлин Павлов с първи полет като пилот на самолет

0

Орлин Павлов е роден на 23-ти април 1979 г. в София, в  семейство на професионални музиканти. Когато е на 14, става член на театрално-експерименталната паралелка на Николай Георгиев и трупата „4хС”. По-късно е приет в Пловдивския университет, специалност „Сценични синтетични изкуства”. По време на следването си работи две години като актьор в „Държавен сатирично-вариететен театър” – Габрово. През 2002 г. става вокал на група „Каффе”, популярна с победата си на първия конкурс за българска песен на „Евровизия” през 2005 г. Година след това Орлин започва самостоятелна музикална кариера. Първите му парчета са „Мечтаеш ли”, „Чикаго”, дуетите „Сладка отрова” (със Светла Иванова) и „Всяка година по същото време” (с Белослава). Участва в телевизионни формати, води собствено шоу, снима се дори в сериал и в киното.

Orlin Pavlov feat. Bobo - Za denМузикалните проекти през последните му години го издигат до топ листата на българските чартове: песента „Секунда” с рапъра Бобо, „За ден”, „Живи легенди” и др. През 2014 г. прави първото си турне в САЩ. На 3 юни 2015 г. Орлин Павлов прави самостоятелен концерт с Биг Бенд „Брас Асоциация” под ръководството на Ангел Заберски и Софийска филхармония в чест на 100-годишнината от рождението на Франк Синатра.

Орлин Павлов: Бях на 4-5 годинки и пътувахме от София до Бургас. Майка ми имаше представление с бургаската опера. Изключително ме беше страх,  защото летяхме с някакъв „Ан”  или друг подобен допотопен самолет. Изплаших се много, защото машината беше ужасяващо шумна, а това ми беше първия полет. През цялото време мислех, че ще се разбием, особено когато самолетът тръгваше да завива. При тези маневри  машината се накланяше и този безумен шум от двигателите ме вцепени. Аз през цялото време крещях:

Мамо, ще се разбием, ще се разбием, мамо, ето, умираме!

Накрая една жена се скара на майка ми да ме накара да млъкна, защото и тя и всички останали бяха обезумели от страх от моите викове.

Имам жесток скорошен спомен със самолет. Миналата година за рождения ми ден бяхме в Ню Йорк. Едни много готини приятели ни бяха приютили да спим при тях и ми подариха цял летателен час да управлявам малък самолет в Ню Йорк. Уникално изживяване! Инструкторът беше индиец и се забавлявахме неимоверно, правехме остри завои. По едно време той казва:

Добре, сега ще кацаме, имаш три опции – ти да приземиш самолета, второ – аз да го приземя, и трето – да го приземим заедно. Какво си избираш?

Отговорих му: „ Аз!”, а той казва: „Negative!” и много се смяхме. „Impossible,  заедно ще го ленднем самолета”… беше жестоко!

Доста бях напрегнат, дори се изпотих, не е лесно да се управлява самолет. Но пък ми стана адски интересно и се запалих, смятам това лято тук някъде край София да изкарам още няколко летателни часа (вече имам първия!).  Това се случи навръх рождения ми ден 23 април.

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Евтини самолетни билети ще откриете в промоционалните предложения на Check.bg ®

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg