Маги Джанаварова: Всичко си струва заради любовта

0

Тя има толкова любов да подари, че един живот няма да ѝ е достатъчен! А приказките за това велико чувство пише сама и то със завидна лекота, пък и ги изпълнява, облечени с музика, повече от вълнуващо. Тя е Маги! Маги Джанаварова, а звездата ѝ изгря от третия сезон на музикалното шоу Music Idol. За нейния професионализъм и талант отчетливо говорят всички красиви песни, които прави. Новата е „Приказка“, отново пълна с любов, а текстът по-долу сътвори сама, за да стане част от поредицата ПЪРВИ ПОЛЕТ на сайта delo.bg.

Маги ДжанавароваГодината е 2013 и както се разбира от заглавието, наложи ми се да летя сама със самолет за пръв път до Бордо, с прикачване в Париж. Отивах на гости на тогавашния ми приятел и бях готова на всичко, за да го видя. На отиване всичко мина чудесно, справих се с ориентирането при смяната на самолета на летище Шарл де Гол и реших, че щом съм се справила на отиване значи няма да имам никакъв проблем с връщането. Да, ама не!

Както се досещате, при връщането имаше дълго и тежко разделяне с много сълзи, след което аз все пак трябваше да се кача на самолета. Моята интуиция обаче, никога не ме е лъгала и тогава ми подсказа, че нещо не е наред и че може би няма да се размина толкова леко. В самолета се запознах с много мил човек, който се опита да ме успокои и донякъде успя, но само донякъде, защото дойде моментът за прекачване на друг самолет.

Аз бях тотално дезориентирана, което не е присъщо за мен, но

може би от раздялата с любим човек губи някаква част от разсъдъка си.

Маги Джанаварова

сн. Костадин Кръстев – Коко

Тръгнах да търся къде е следващият ми самолет, а нещата ставаха все по-зле. Загубих се, тичах и плачех едновременно, никой не ме разбираше и не ми помагаше, но в някакъв момент момиче от летището ме спря и ме попита какво ми се е случило, и след като ѝ обясних, тя ме хвана за ръка и тръгна да тича с мен, за да ме заведе до правилния гейт.

Оставаха ми точно 4 минути преди да го затворят, а аз официално си мислех съм го изпуснала, но след като някакси стигнах, се оказа, че полетът има закъснение от 1 час.

Успокоих се, че всичко е наред, но тази моя самолетна драма не приключи, защото след като кацнах в България, ми липсваше багажа. Разбира се, той пристигна на другия ден, но все пак това пътуване си остава като най-кошмарното и не ще забравя никога. 🙂 Но знайте, че

всичко си заслужава заради любовта.

В моя живот тя винаги е била основна движеща сила. Обичайте и бъдете смели!

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Евтини самолетни билети ще откриете в промоционалните предложения на Check.bg ®

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg