Алекс и Влади: С всеки полет се докосваме до други култури, хора, традиции

0

Алекс и Влади – поп изпълнителки, Монте Мюзик

Алекс и ВладиАЛЕКС: Винаги със сестра ми Влади сме мечтали да пътуваме по света. Спомням си как в 4 клас имаше издания на едни детски списания „Дребосъчетата около света“ и във всеки брой разказваха за различна държава. Аз бях луднала по тях и ги колекционирах. Преди 2 години, когато навършихме пълнолетие нямах търпение да пътувам сама в чужбина, без родителите ни. Генерално никога не съм имала страх от височини, но измисля ли си сюжет за някоя трагедия, ставам много крайна.

Когато пътувам дори с автомобил за далечна дестинация се моля преди да тръгнем и по време на пътуването ми минават различни сцени, в които се случва най-лошото.

Първият ми полет беше преди година – пролетта на 2013. Пътувах за Париж и изключително много се вълнувах. Бях с близък приятел, който беше пътувал много пъти, но беше съпричастен и се вълнуваше с мен. Щом се качих на самолета, се настаних до прозореца и тогава осъзнах, че изпитвам силно притеснение. Вече трябваше да излетим и аз започнах да се моля… след това изпаднах в някаква много смешна паника и се разплаках, докато се издигахме във въздуха. Моят приятел умря от смях и даже документира този момент с камера. Но не след дълго се успокоих и разбрах, че не е толкова страшно и параноята ми отмина.

Алекс и Влади, полет, самолет

Хапнах си и изпих чаша вино. Полетът беше около 2 часа и бях много щастлива, когато видях Париж. Благодарих на Бог, че сме живи и здрави. Изкарах си страхотно. На връщане ми беше съвсем спокойно и даже заспах.

Наскоро обаче за първи път летяхме със сестра ми Влади за първи път заедно в един полет. Началото на февруари посетихме Дубай и беше невероятно. Нямахме търпение да пристигнем на топличко. Беше много сладък миг да споделя с близначката ми това пътуване. Полетът беше около 3 часа и половина и спахме почти през цялото време, а през малкото останало си похапвахме.

Едно от най-големите богатства, които съществуват за мен е пътуването. Освен че човек се зарежда с енергия и слънце, се докосва до други култури, хора, традиции… с тяхната музика и традиционната кухня на всяка държава. Пожелавам на всички да имат възможността да го правят. Тази година се надявам да пътуваме с Влади още много и нямам търпение! Амин!

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg