Дом на мечтите или какво е да живееш в пещера на 250 млн години! Вижте обзавеждането след уникалния ремонт

0

Всеки човек има поне една своя мечта, която следва до край в живота си. Мечтата на австралиеца Анжело със сигурност не е била да се разболее от коварната Множествена склероза… Съкрушен, след като като бил диагностициран с нелечимото заболяване мъжът, който бил начело на крупна компания в държавата-континент решил да се оттегли от светския живот. Той бил буквално разбит след лошата новина изречена от лекарите. Решил, че за да не мисли за споходилото го нещастие ще направи нещо кардинално – избрал място, в което ще води здравословен живот отвъд суетата и далеч от хорските очи. Анжело избрал за своя нов живот… пещера!

да живееш в пещера на 250 милиона години

Анжело в пещерната си вана, по време на изграждането й

Скалното образувание е на цели 250 милиона години. Преди 17 години чул за първи път, че съществува. Пещерата била обитавана повече от три века, но била напълно изоставена през 1940 г.

да живееш в пещера на 250 милиона години

Анжело пред своя дом-мечта – пещерата на 250 млн години

Младият австралиец създал абсолютно всякакви удобства за един щастлив живот – в дома на мечтите му има WiFi, подово отопление, канализация, удобни легла, кокетна дневна. Всичко това, което виждате на снимките е отнело на Анжело хиляда часа от живота му и 160 000 британски лири, в които влиза и стойността на самата пещера – 62 000 лири стерлинги.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg