Избери си ябълка от 1 до 6 и научи какъв човек си

1

Оказва се, че библейският плод – вкусната ябълка може да разкаже за вашите вътрешни архетипи.

Изберете една ябълка от 1 до 6, която бихте си хапнали и ще разберете любопитни неща за себе си.

yabalka-1Ако сте избрали първата, то Вие сте човек, който не се притеснява да захвърли маските и да бъде себе си, Вие сте честни и директни и не обичате да заобикаляте истината. Избягвате да се притеснявате за всяко нещо, а малките неща могат да Ви донесат радост.

ябълкаВтората биха си откъснали хората, заредени с енергия на макс, които могат да се похвалят с игрив характер, а скуката е нещо, което не познават. Уникалните и незабравими случки ги откриват сами, без да се налага да ги търся.

ябълкаЦялото Ви обкръжение Ви мисли за забавни? То тогава ще си отхапете от третата ябълка, която е предпочитана от хората с въображение, усет за красота и не на последно място оптимисти. Притежавате рядък талант да убеждавате всички без особени усилия, а животът ви е меко казано интересен за хората около Вас.

ябълкаЧетвъртата ябълка биха откъснали хората, чийто коз е надеждността. Няма човек, който да не им се довери, но пък понякога са прекалено сдържани, на моменти дори срамежливи. Устройва ги да бъдат повече слушатели, отколкото участници в разговорите.

ябълкаКогато видите хората, предпочитащи ябълка номер пет, то у вас задължително ще се появи и радостта. На тях не им е нужен адреналин, тъй като успяват да изживеят живота си пълноценно, те си харесват живота и ценят всичките звуци, вкусове, форми и аромати на дните. Обичат да се сливат със света като хамелеони още от самото си събуждане, виждат в най-малките неща искреното щастие.

ябълкаПоследната ябълка биха откъснали хората с бърза реакция и пъргав ум, проницателните и остроумните, които обичат в движение да се съобразяват. Те са душата на компанията, не само забавни, но и интелектуални. Лесно могат да забавляват околните.

А помните ли това?

ябълкаСпорите за рокли? Проверете зрението си с този очен тест!

 

Наблюдателни ли сте? Открийте кучето и котката в този тестНаблюдателни ли сте? Открийте кучето и котката в този тест

 

 

Показана е 1 от 1 страници
loading...
Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!

          


1 коментар

Коментирай в Delo.bg