Умен термос поддържа 12 часа температурата на течността в него

0

Сезонът на джаджите никога не свършва! Нов продукт за планинари и любители на приключенията конструираха изобретатели от Чикаго. Смарт термос, който поддържа половин денонощие температурата на течността в него съчетава 15 различни функции.

умен термос поддържа 12 часа температурата на течността

В новия туристически термос може да откриете отделения за съхранение не само на течности, но и на твърди продукти. 12 часа студените напитки остават студени, а топлите – топли!

умен термос поддържа 12 часа температурата на течносттаЛюбопитна подробност при новия термос е, че в него може да съхранявате едновременно както много студени, така и много горещи течности. Специалната бутилка се разделя на две, а след това пак може да се събере в едно тяло. USB кабел прави лесно зареждането му.

Всички отделения се почистват лесно и умният артикул е проектиран да издържа в съдомиялна. Специална вакуумна изолация позволява запазването на първоначалната температура на напитките.

умен термос поддържа 12 часа температурата на течносттаТози термос има два различни похлупака. От единия течността тече бавно, а от другия – обилно, като дебитът може да се регулира. Централното отделение е с обем 100 милилитра и в него могат да се пренасят протеинови добавки, пакетчета чай, медикаменти и т.н.

Специални температурни индикатори указват в кое отделение се съхраняват топлите и в кое – студентите напитки.

Хигиенно покритие предпазва смарт термоса от пряк контакт с пода, когато падне на земята.
Големият обем на долната част позволява продуктът да се ползва и като контейнер за храна. Gochi е с височина 28 сантиметра и притежава четири базови конфигурации. Истинско бижу за хората, които предпочитат планинския, морския или друг вид туризъм сред природата!

умен термос поддържа 12 часа температурата на течността

ВИЖТЕ ОЩЕ:

технологични джаджи за летния сезонНай-новите 20 туристически джаджи

 

гигантска мокра кърпа вместо душКърпа вместо душ (видео)

 

робот пияница и четка за зъби с видеоигри, джаджи, изобретенияГотини домашни джаджи

 

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg