Тя отслабна с 38 кг, след като спря само тази храна

0

28-годишната британка Наташа Фрийд от Милтън Кийнс свали 38 кг, като се отказа само от един вид храна. Младата жена споделя историята си и начина, по който се е отървала от наднорменото тегло.

спря да яде майонеза и отслабна 38 кг

Наташа преди…

Любовта на живота или любовта към сосовете?

Това е бил въпросът, пред който се е изправила победилата затлъстяването Наташа. Нейната страст в един момент от живота й били именно консервираните сосове като кетчуп, майонеза, барбекю, сладко-кисел и др.

Тя не можела да си представи как ще хапва нещо вкусно, без да е топнато или намазано с някое от гореизброените „изкушения“.

Британката качвала килограми неусетно и в един момент кантарът показал малко над 100!

Това веднага се отразило на сексуалния й живот и не защото приятелят й не я харесвал, а защото тя се чувствала ужасно да се съблече пред него и да се отпусне за каквато и да е интимност.

Младата дама решила да се подложи на нашумелия във Великобритания Cambridge Weight Plan, с който поп- и кинозвездата от Острова Мартин Маккътчън и още куп знаменитости са влезли във форма.

Още в първия ден от диетата, Наташа олекнала с килограм и половина, а до края на седмицата свалила трайно над 3 кг.

спря да яде майонеза и отслабна 38 кг

… и след!

В момента ръководителката на маркетинг отдел носи S размер дрехи и твърди, че сексуалният живот с годеникът й Мартин е по-добър от когато и да било.

„Загубата на толкова много килограми промени всичко, най-вече нашия интимен живот. Преди отбягвах ласките на Мартин, но сега не можем да държим ръцете си на разстояние един от друг“ –

споделя Наташа и продължава:

„Мартин в един момент си мислеше, че искам да скъсам с него, защото през цялото време на дебелия ми период му отказвах физическа близост, но това е далеч от истината. Аз просто мразех тялото си толкова много, че не можех да се отдам на каквато и да е страст!“

Двамата вече са щастливи и догодина са насрочили сватбата.

Наташа дори се шегува, че неспирният секс, който правят вече, ще й помогне да запази килограмите си до Големия ден.

Бъдещата булка започнала да трупа килограми в края на тийнейджърската си възраст.

спря да яде майонеза и отслабна 38 кгНаташа признава, че се е тъпчела с всякаква готвена и нездравословна храна, както и със сладки сосове с консерванти, които усложнявали още повече положението със съдържащите се в тях захари и мазнини.

Освен това, всекидневно тя пиела поне по 2 литра газирани напитки.

„В онзи период не можех да разбера защо съм надебеляла толкова, тъй като не ядях извън вкъщи и не съм си позволявали торти, например. Мислех, че яденето на домашна храна не е толкова лошо, но разбира се, въобще бях забравила сосовете и безалкохолните напитки с всичките им скрити захар и мазнини.“

След като се преместила да живее преди пет години в дома на 32-годишния електротехник Мартин Джонсън, Наташа продължила да трупа килограми. Освен че й било неприятно да показва тялото си пред очите на Мартин, Наташа престанала да излиза с приятели си се затворила в себе си, започнали пристъпи на тревожност и паника.

„Чувствах как хората ме наблюдават и ми се присмиват. Толкова се бях съсипала психически…“

 

След като от февруари 2016 г. започнала хранителния Кеймбридж режим, в рамките на 7 месеца Наташа свалила цели 38 кг!

спря да яде майонеза и отслабна 38 кг

Самочувствието й се възстановило, а сексуалният живот станал повече от идеален. Днес тя тежи 63 кг и споделя с усмивка:

„Сега вече мога да нося дрехите в S размер, които ми харесват и се чувствам невероятно. Мартин ме обича безрезервно, и, по думите ми, независимо от килограмите. Въпреки това си мисля, че той вече наистина се наслаждава на новата ми фигура, дори повече, отколкото аз. Никога повече не бих яла сосове или т.нар. дресинги и съм благодарна, че го установих навреме и свалих килограмите, които бяха почернили живота и самочувствието ми!“

Показана е 1 от 1 страници
loading...
Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!

          


Коментирай в Delo.bg