Плосък корем с 9 лесни упражнения у дома (ВИДЕО)

0

Искате плосък корем, защото лятото е зад ъгъла, а така жадуваната морска почивка идва? Вие все още имате притеснения, че няма да изглеждате добре в новия си бански на плажа, нали? Delo.bg идва на помощ с тези девет 30-секундни упражнения, които напълно ще трансформират Вашето тяло и ще доведат до постигането на така желания плосък корем.

упражнения за плосък коремТренировката може да правите всеки ден вкъщи. Със сигурност ще стопите коремните мазнини и ще намалите размера на талията си. Гарантирано е, че ако правите тези 9 упражнения всяка сутрин или поне минимум три пъти седмично, ще имате атрактивно тяло, готово за фин слънчев загар на брега на морето.

Всяко едно от деветте упражнения трае 30 секунди, така че това занимание няма да отнеме повече от 6-7 минути – доста кратък период, но с толкова добри резултати, в които ще се уверите много бързо! Няма да имате нужда от превод, за да осъзнаете колко лесни за изпълнение са упражненията, гарантиращи плосък корем. Просто пуснете видеото и следвайте инструкциите.

Вижте още:

упражнения за плосък коремПлосък корем с рецептата на Дейвид Зинченко

 

упражнения за плосък коремТова упражнение е по-ефективно от 1000 коремни преси! 60 секунди дневно и ще имате плосък корем само за месец!

 

упражнения за плосък коремНай-подходящите храни, с които да се подготвим за лятото

 

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg